Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Hanca are zilele numărate la Universitatea Craiova! Dinamo insistă pentru repatrierea fotbalistului

Sergiu Hanca are zilele numărate la Universitatea Craiova! Dinamo insistă pentru repatrierea fotbalistului
Comentarii

Dinamo vrea să-l readucă la echipă pe Sergiu Hanca (31 de ani).

Universitatea Craiova a bifat un nou sezon modest de Superligă, iar patronul Mihai Rotaru se vede în postura de a schimba liniile din nou.

Recent, oltenii au renunţat la Ionuţ Vînă, dar au şi alţii pe listă: Bogdan Mitrea, Sergiu Hanca, Bogdan Vătăjelu, Ivan Martic şi Valerică Găman.

Sergiu Hanca are zilele numărate la Universitatea Craiova! Dinamo insistă pentru repatrierea fotbalistului

Experienţa lui Sergiu Hanca la Universitatea Craiova se apropie de sfârşit, iar Dinamo stă la pândă! ”Câinii” vor să îl repatrieze pe fotbalistul care a mai jucat în tricoul lui Dinamo potrivit fanatik.ro.

După doar un sezon petrecut în divizia secundă, Dinamo a reuşit să revină în SuperLiga României, după ce a învins-o pe FC Argeş la baraj, scor 8-5 la general.

Transferat ca liber de contract în iulie 2022, de la Cracovia, Sergiu Hanca a evoluat în 16 partide pentru Universitatea Craiova. Fostul jucător al lui Dinamo nu a avut prea multe realizări în Bănie, în cele 14 meciuri jucate a marcat o singură dată şi a oferit un assist.

  • Cota lui Hanca a scăzut în ultimul an, potrivit transfermakt.com, de la 1 milion de euro la 650 de mii de euro.

La finalul stagiunii precedente, Dinamo retrograda pentru prima dată în istorie, în urma barajului cu U Cluj. Se anunţa dezastrul în Ştefan cel Mare, cu probleme financiare imense, lot extrem de subţire şi un antrenor în care puţini suporteri dinamovişti credeau.

Lucrurile, însă au luat o întorsătură neaşteptată şi Ovidiu Burcă a reuşit minunea! Burcă a fost antrenorul cel mai lăudat în ultima perioadă după promovarea ”câinilor”.

Sergiu Hanca a jucat la Dinamo în perioada ianuarie 2016 – ianuarie 2019. A strâns 112 meciuri, 20 de goluri şi 22 de pase decisive.

Afla mai multe despre: sergiu hancauniversitatea craiovadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare