Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Popa a semnat cu un club din Serie A. Concurenţă acerbă pentru portarul naţionalei de tineret

OFICIAL | Mihai Popa a semnat cu un club din Serie A. Concurenţă acerbă pentru portarul naţionalei de tineret

Serie A

Comentarii

FC Torino a oficializat transferul lui Mihai Popa.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului.

”FC Torino are plăcerea de a comunica faptul că de la 1 iulie 2023, Mihai Popa este noul jucător al clubului. S-a născut pe pe 12 octombrie 2000 la Constanţa şi are 1.90 metri. Portarul a crescut la Academia Gheorghe Hagi şi a debutat la nivel profesionist în tricoul Farului. S-a transferat în 2019 la Astra Giurgiu, a fost împrumutat la Rapid în 2020, unde a căpătat experienţă şi a revenit la Astra în sezonul următor. În 2021 a semnat cu FC Voluntari, club alături de care a adunat 77 de meciuri în ultimele două sezoane. 

Are opt meciuri la naţionala U21, unul la U23 şi a fost convocat la JO de la Tokyo din 2021. În următoarele zile, Popa se va pregăti pentru Campionatul European de Tineret ce va avea loc în România şi Georgia. 

Tot clubul îi urează bun venit şi îi doreşte succes! Forza Toro pentru totdeauna!”, a notat site-ul oficial al grupării piemonteze.

Concurenţă grea pentru postul de titular

Mihai Popa trebuie să tragă din greu pentru a se impune în poarta fostei campioane a Italiei.  Vanja Milinkovic-Savic a fost integralist pentru ”Toro” în toate meciurile din acest sezon din Serie A. Portarul naţionalei Serbiei a fost un jucător indispensabil pentru piemontezi în ultimele trei sezoane.  Vanja Milinkovic-Savic, fratele lui Sergej, mijlocaşul lui Lazio, este cotat de Transfermarkt la 3.500.000 de euro.

Echipa pregătită de Ivan Juric a fost una dintre surprizele plăcute din acest sezon din Italia. Torino s-a clasat pe locul 10 cu 53 de puncte şi a fost lipsită de emoţiile retrogradării pe tot parcursul sezonului.

 

Afla mai multe despre: mihai popafc voluntarifc torino 

viewscnt
Articole similare