Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua s-a înţeles cu doi jucători. Un fost fotbalist de la FCSB şi un fundaş cu experienţă vor evolua din sezonul următor pentru ”militari”

CSA Steaua s-a înţeles cu doi jucători. Un fost fotbalist de la FCSB şi un fundaş cu experienţă vor evolua din sezonul următor pentru ”militari”

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua a bătut palma cu doi fotbalişti ce au evoluat în Superligă în sezonul trecut.

Conform Prosport.ro, fostul jucător al FCSB-ului, Alexandru Buziuc şi Denis Ispas, ultima dată la Universitatea Cluj, vor juca în Ghencea din sezonul următor. Buziuc a retrgoradat cu CS Mioveni la finele sezonului trecut, echipă la care a evoluat din vara anului 2021, după despărţirea de FCSB. Atacantul născut la Suceava a evoluat pentru argeşeni în 27 de partide în acest sezon, a marcat două goluri şi a pasat decisiv de două ori.  Este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.

În vârstă de 29 de ani, Denis Ispas s-a despărţit oficial de Universitatea Cluj, echipă alături de care a reuşit promovarea în Superligă anul trecut. În acest sezon, Ispas a evoluat în 28 de meciuri şi fost om de bază pentru ”Şepcile Roşii”. A mai jucat pentru Chindia, Şirineasa, Farul, Dunărea Călăraşi, Farul, Turris Turnul Măgurele şi FC U Craiova. 

CSA Steaua s-a despărţit de 16 jucători

CSA Steaua a încheiat sezonul 2022-2023 din Liga a 2-a pe locul doi, cu 52 de puncte, doar că echipa Armatei nu a putut promova în Superliga.

După ce CSA Steaua nu a putut promova din cauza formei de organizare a clubului şi a primit vestea că Vasile Dîncu a retras propunerea pentru modificarea Legii Sportului, clubul a început să facă curăţenie. 

Mai exact, CSA Steaua s-a despărţit de 16 jucători. 

”Clubul Steaua Bucureşti anunţă despărţirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, şi-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formaţie din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua şi în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua Bucureşti le mulţumeşte tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roş-albastru şi le doreşte mult succes în continuare”, a fost postarea clublui.

 

Afla mai multe despre: steauafcsbu cluj 

viewscnt
Articole similare