Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Anunţul oficial

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Anunţul oficial

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a plecat de la CFR Cluj, după ce a reuşit să obţină, la baraj, locul pentru preliminariile Conference League.

Dan Petrescu (55 de ani) o părăseşte pe CFR Cluj la finalul acestui sezon, chiar dacă mai avea un an de contract şi a calificat echipa în preliminariile Conference League.

Ardelenii au făcut anunţul, oficial, azi, pe reţelele de socializare. 

”Mulţumim, Dan Petrescu!

Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înţelegere privind încetarea amiabilă a contractului. 

Îţi mulţumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea şi profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuţia decisivă pe care ai avut-o în câştigarea ultimelor! 5 titluri şi a tuturor performanţelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani. 

Îţi dorim multă baftă mai departe!”, au scris cei de la CFR, azi, pe reţelele de socializare. 

În ultimele zile, pentru tehnician a apărut mai multe variante de transfer, însă rămâne de văzut ce echipă va alege Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit nu mai puţin de 4 titluri cu CFR Cluj. 

În urmă cu câteva zile, jurnaliştii din Coreea de Sud au anunţat că Dan Petrescu este aşteptat să preia Jeonbuk Hyundai pe 14 iunie, când ar urma să ajungă pentru prima dată în ţara asiatică.

Antrenorul român e la un pas să înceapă a noua aventură pe banca unei echipei din străinătate, după Wisla Cracovia, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, Jiangsu Suning, Guizhou Hengfeng şi Kayserispor.

  • 5 - cinci titluri de campion în România are Dan Petrescu în CV-ul de antrenor
  • 1,07 ani este media perioadei petrecute de Petrecu pe banca fiecărei echipe antrenate

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1conference league 

viewscnt
Articole similare