Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă controversele după FC Argeş - Dinamo. ”Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel”

Continuă controversele după FC Argeş - Dinamo. ”Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel”

Superliga

Comentarii

Viorel Tudose, sponsorul lui FC Argeş, a dat o declaraţie surprinzătoare după ce FC Argeş a retrogradat în Liga 2.

Conform jurnaluldearges.ro, finanţatorul ”vulturilor” a susţinut că jucătorilor pregătiţi de Bogdan Vintilă li s-a pus ceva în mesele pe care le-au luat la hotelul la care au fost cazaţi, înaintea partidei tur de la Bucureşti. Cu toate acestea, Viorel Tudose nu pune pe seama acestor zvonuri retrogradarea echipei, ci pe faptul că unii fotbalişti ”au mimat fotbalul”.

Continuă controversele după FC Argeş - Dinamo. ”Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel”

”Stăteam şi mă întrebam: oare ce se întâmplă? Oare sunt într-un vis urât sau… Nu există explicaţie logică… Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel… Nu mai contează, am pierdut aşa cum am pierdut. Unii jucători, după intrarea mea, probabil că au înţeles că aici nu ne mai jucăm cu a mima fotbalul. Unii au mimat fotbalul, credeţi-mă!

(n.r. este adevărat că înainte de meciul tur jucătorii români s-au certat în vestiar cu cei străini?) Astea sunt şi informaţiile mele, dar de ce au ieşit la iveală tocmai acum? L-am auzit şi pe Andreas Calcan şi pe Cătălin Straton… Asta le reproşez: de ce nu aţi venit să spuneţi? Poate mai puteam să facem ceva. Nu a ştiut nimeni, au ascuns totul… Când am cerut demisia de onoare a tuturor celor din staff-ul administrativ, la asta m-am referit. Nu au informat… Măcar să spună: Fraţilor, suntem pe un butoi de pulbere!”, a declarat Viorel Tudose pentru jurnaluldearges.ro.

FC Argeş a cerut retragerea licenţei de Superligă pentru Dinamo

Concret, formaţia din Trivale a cerut retragerea licenţei de Superligă pentru Dinamo, printr-o adresă trimisă de piteşteni Federaţiei Române de Fotbal. Motivul invocat este acela că, pentru ca un club să primească această licenţă, trebuie să dovedească faptul că nu mai are datorii restante după data de 31 martie, conform Gsp.

Totuşi, solicitarea piteştenilor nu se poate aplica şi în cazul clubului FC Dinamo 1948, unul aflat în insolvenţă. Mai mult, faptul că gruparea bucureşteană are datorii restante este menţionat inclusiv şi în noul plan de reorganizare al clubului. Dar aici apare o altă situaţie inedită. Decizia pentru noul plan de reorganizare depus de Dinamo a fost amânată pentru data de 25 mai, dată care a trecut deja.

FC Argeş a retrogradat după trei ani în Liga 2, după ce a fost învinsă de Dinamo cu scorul de 8-5 la general în barajul de menţinere/promovare în Superligă.

 
(foto: Jurnaluldearges.ro)

Afla mai multe despre: fc argeşdinamo 

viewscnt
Articole similare