Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a bătut palma cu jucătorul! Al patrulea transfer al verii, o simplă formalitate

Rapid a bătut palma cu jucătorul! Al patrulea transfer al verii, o simplă formalitate

Fotbal

Comentarii

Rapidul este foarte aproape de a perfecta cel de-al patrulea transfer al verii!

După ce i-a adus pe Omar El Sawy, Răzvan Oaidă şi Christopher Braun, Rapidul este foarte aproape de a-l achiziţiona şi pe Cătălin Cîrjan de la Arsenal.

  • Mijlocaşul ar urma să vină sub formă de împrumut, pentru un sezon.

Cătălin Cîrjan, tot mai aproape de Rapid!

Potrivit informaţiilor oferite de fanatik.ro, ”feroviarii” au ajuns la o înţelegere cu ”tunarii” în cazul fotbalistului român: Arsenal va suporta 80% din salariul său, în timp ce Rapid cei 20%.

De asemenea, se pare că părinţii lui Cătălin şi-au dat şi ei acordul ca fiul lor să se întoarcă în România pentru această oportunitate, fie ea şi doar sub formă de împrumut.

În plus, fotbalistul pare şi el încântat de ideea colaborării cu Adrian Mutu şi primele contacte cu fotbalul de seniori. Un alt aspect care l-a convins pe Cătălin să spună ”da” a fost atmosfera incendiară din Giuleşti, meci de meci.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Cîrjan, conform transfermarkt.de.

Aşadar, potrivit sursei citate, pare doar o chestiune de timp până când vor fi puse la puncte toate detaliile şi până când transferul va fi oficializat.

Rapidul mai vrea jucători

Finanţatorii celor de la Rapid, Dan Şucu şi Victor Angelescu, a declarat public, de mai mai multe ori, că echipa dispune de un buget de transferuri, în sezonul 2023/2024, de aproximativ 3,5 milioane de euro.

Pe lângă cei patru jucători, Rapidul se află în contacte permanente şi cu alţi fotbalişti români din Superligă, dar şi de peste hotare.

Una dintre ”ţintele” giuleştenilor în această perioadă este Denis Drăguş, fotbalist care a revenit la Standard Liege după împrumutul nu tocmai reuşit la Genoa.

Afla mai multe despre: catalin cirjanadrian mutu 

viewscnt
Articole similare