Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Mikel Arteta pentru Cătălin Cîrjan. Ce şanse sunt să ajungă la Rapid

Mesajul lui Mikel Arteta pentru Cătălin Cîrjan. Ce şanse sunt să ajungă la Rapid

Fotbal

Comentarii

Rapidul încearcă să-l aducă în Giuleşti pe mijlocaşul român al celor de la Arsenal, Cătălin Cîrjan (20 de ani), însă o concurenţă aprigă.

Din informaţiile oferite de playsport.ro, fotbalistul român s-ar afla în contact şi cu alte formaţii importante ale Europei, din Serie A şi Ligue 1, însă nu a luat o decizie finală.

Mesajul lui Mikel Arteta pentru Cătălin Cîrjan

Cătălin Cîrjan a fost chemat regulat la echipa de seniori a lui Arsenal, însă nu a apucat să debuteze pentru fostul lider din Premier League.

Sursa citată anunţă că antrenorul celor de la Arsenal, Mikel Arteta, a stat de vorbă de mai multe ori cu fotbalistul român şi i-a transmis că are foarte mare încredere în el, însă ar trebui ca acesta să capete mai întâi experienţă la nivel de seniori, înainte de a bifa minute în echipa ”tunarilor”.

Aşadar, un împrumut la Rapid, sau la o altă formaţie din Europa, l-ar ajuta pe Cîrjan să capete experienţă şi să-l apropie de momentul debutului la prima echipă a lui Arsenal, în viitor. 

Mikel Arteta are mare încredere în calităţile lui Cîrjan, însă nu poate risca introducerea pe gazon a unui fotbalist fără meciuri la nivel de seniori, într-o competiţie cum este Premier League.

  • Cătălin Cîrjan mai are contract cu Arsenal până în vara lui 2024, cu opţiunea clubului de prelungire cu încă un an.

În acest an, Cătălin Cîrjan a bifat 19 meciuri pentru echipa secundă a lui Arsenal, unde a reuşit să şi marcheze de două ori.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Cîrjan, conform transfermarkt.de.

Adrian Mutu a confirmat discuţiile cu Arsenal

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a confirmat discuţiile cu Arsenal pentru aducerea fotbalistului român.

Clubul e în discuţii cu Arsenal şi cu jucătorul (n.r. - Cătălin Cîrjan), să vedem”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: cirjanartetarapidarsenal 

viewscnt
Articole similare