Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu l-a propus pe Denis Drăguş la Rapid. Dan Şucu: ”Analizăm această variantă!”

Edi Iordănescu l-a propus pe Denis Drăguş la Rapid. Dan Şucu: ”Analizăm această variantă!”

Fotbal

Comentarii

Co-finanţatorul celor de la Rapid, Dan Şucu, a recunoscut că a fost sfătuit de selecţionerul României, Edi Iordănescu, să investească mai mult în jucătorii români cu potenţial, care pot fi revânduţi, apoi, pe sume importante.

Mai exact, selecţionerul s-a declarat nemulţumit de faptul că are câţiva jucători de mare perspectivă, care l-ar putea ajuta în mandatul său, dar aceştia nu sunt folosiţi prea des la echipele lor de club.

Denis Drăguş, propus de Edi Iordănescu la Rapid

Un exemplu concret a fost situaţia lui Denis Drăguş, fotbalist care a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa, în acest sezon, însă nu a jucat mai deloc.

Aşadar, rapidiştii au fost sfătuiţi să cumpere jucători precum Denis Drăguş şi să-i readucă în circuitul echipei naţionale, cu o posibilitate reală de a-i vinde, apoi, pe sume mult mai mari.

Varianta este una pe placul giuleştenilor, care analizează cu atenţie posibilităţile şi chiar sunt gata să prioritizeze această filozofie.

Mi-a făcut plăcere, nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus:`Domne, avem doi-trei jucători....Uite, Drăguş, de exemplu, un jucător la care ţin foarte mult, stă pe bancă de şase luni, îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria şi să-i putem creşte valoarea, să ajungă la echipa naţională`.

Mi se pare un lucru de bun simţ. Da, analizăm aceste opţiuni, dar nu numai. Le prioritizăm. Jucătorii români, cu potenţial de echipa naţională, care evoluează în străinătate, dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, da, ne interesează”, a declarat Dan Şucu, la Prosport Live.

Afla mai multe despre: dan sucudenis dragusedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare