Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial al lui Dinamo şi-a anunţat plecarea la doar câteva zile după promovarea în Superligă. ”A fost extrem de dedicat”

Un oficial al lui Dinamo şi-a anunţat plecarea la doar câteva zile după promovarea în Superligă. ”A fost extrem de dedicat”

Superliga

Comentarii

Directorul general de marketing al lui Dinamo şi-a anunţat despărţirea de gruparea din Ştefan cel Mare. Vlad Giraniuc ocupa această funcţie din 2021.

”Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost colegi, colaboratori, parteneri de competiţie sau v-aţi numărat printre fanii clubului Dinamo Bucureşti. Odată cu finalul acestui sezon şi promovarea în Superligă, se opreşte şi aventura mea la club.

A fost un sezon foarte dificil, plin de momente de cumpănă şi de greutăţi, dar finalul a fost unul de vis.

Le mulţumesc celor care m-au înţeles atunci când nu reuşeam să fac totul corect, celor care m-au susţinut atunci când simţeam că cedez şi celor ce nu au încetat niciodată să creadă că putem reuşi, indiferent de şansele care le aveam. Este fără îndoială unul din cei mai frumoşi ani din cariera mea. Am fost puţini, dar ambiţioşi peste măsură şi am reuşit o performanţă la care şi noi doar visam. Vă urez mult succes în tot ceea ce urmează pentru voi şi voi fi lângă acest club toată viaţă!”, a scris Dan Giraniuc pe Facebook. 

Vlad Iacob a reacţionat la postarea lui Giraniuc

”Dan a fost aici şi a fost dedicat în momente extrem de dificile. A renunţat la 50% din salariul sau din Liga 1 şi a refuzat oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, pentru a rămâne la Dinamo.

Din cauza resurselor limitate, pe lângă marketing, a îndeplinit şi atribuţii care ţineau de departamentul comercial, a organizat operaţiunile în zilele de meci şi a fost şi director de ticketing. A fost extrem de dedicat. În acest sezon, dacă excludem sponsorul principal, veniturile marketing şi activitatea comercială ale clubului au fost mai mari decât cele din Liga 1 2021-22.

Îi mulţumesc personal lui Dan pentru toate eforturile sale!”, a comentat Vlad Iacob, administratorul special al alb-roşiilor, la postarea publicată pe Facebook de RadioDinamo1948.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare