Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia de ultim moment luată de Daniel Opriţa pe banca Stelei, după cele 16 plecări din lot! "Am vorbit puţin cu el şi mi-a spus"

Decizia de ultim moment luată de Daniel Opriţa pe banca Stelei, după cele 16 plecări din lot! "Am vorbit puţin cu el şi mi-a spus"

Steaua

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, a apelat la o soluţie de avarie, după ce din lot au dispărut 16 jucători, care au evoluat în sezonul recent încheiat din Liga 2.

Ce i-a mai rămas de făcut lui Daniel Opriţa, după ce 16 fotbalişti au plecat de la Steaua

Coordonatorul centrului de copii şi juniori de la Steaua, Ştefan Iovan, a dezvăluit câteva informaţii despre situaţia lotului Stelei, din care au dispărut 16 jucători

Daniel Opriţa a chemat cinci jucători din academia "militarilor" pentru a face pregătirea cu echipa mare, după decimarea lotului. 

Totuşi, antrenorul caută jucători noi pentru Steaua, care s-ar fi înţeles deja pentru două transferuri

"Cu Daniel Opriţa am vorbit, dar foarte puţin cu el şi mi-a spus despre nişte jucători care l-ar interesa din academia noastră, patru, cinci jucători. 

El îşi face o strategie, are mulţi jucători pe care i-a urmărit în ultimele luni şi cu ce a rămas, cu ce mai ia de la tineret şi ce aduce sper să facă o echipă competitivă şi să aibă performanţă ca în anii care au trecut. 

Şi locul 2 a fost promovabil şi a făcut o treabă bună. Mă bucur foarte mult că patru, cinci jucători din academie să facă pregătirea pe 19 iunie cu echipa mare.

Aceştia vor fi Pletea Iannis, Marin Matei, David Matei care a debutat pentru prima echipă, Răzvan Florea şi Alin Raicu", a declarat Ştefan Iovan. 

"Nu ştiu ce să spun despre situaţia promovării sau despre venirea unor investiori. Cel mai probabil, când se va decide ceva conducerea va anunţa. Eu sper ca această veste să vină cât mai curând", a spus Ştefan Iovan.

David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru s-au despărţit de Steaua Bucureşti

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază trecerea la o echipă din Superliga. 

 

Afla mai multe despre: daniel opritasteaua bucurestistefan iovanlot steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare