Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Curăţenie generală la CSA Steaua! Clubul a renunţat la 16 jucători

OFICIAL | Curăţenie generală la CSA Steaua! Clubul a renunţat la 16 jucători

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a încheiat sezonul 2022-2023 din Liga a 2-a pe locul doi, cu 52 de puncte, doar că echipa Armatei nu a putut promova în Superliga.

OFICIAL | Curăţenie generală la CSA Steaua! Clubul s-a despărţit de 16 jucători 

CSA Steaua a încheiat sezonul 2022-2023 din Liga a 2-a pe locul doi, cu 52 de puncte, doar că echipa Armatei nu a putut promova în Superliga.

După ce CSA Steaua nu a putut promova din cauza formei de organizare a clubului şi a primit vestea că Vasile Dîncu a retras propunerea pentru modificarea Legii Sportului, clubul a început să facă curăţenie. 

Mai exact, CSA Steaua s-a despărţit de 16 jucători. 

”Steaua Bucureşti se desparte de 16 jucători!

Clubul Steaua Bucureşti anunţă despărţirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, şi-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formaţie din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua şi în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua Bucureşti le mulţumeşte tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roş-albastru şi le doreşte mult succes în continuare”, a fost postarea clublui din Liga 2.

Lovitură pentru CSA Steaua! Vasile Dîncu i-a întors spatele şi a cerut retragerea proiectului de modificare a Legii Sportului

Vasile Dâncu a anunţat, în urmă cu câteva minute că a retras din Parlament proiectul legislativ prin care cerea modificarea Legii Sportului. Prin acest amendament, CSA Steaua, club care aparţine de Ministerul Apărării Naţionalei, ar fi avea drept de promovare în Superliga.

La jumătatea lunii aprilie 2023, Vasile Dîncu a fost cel care a iniţiat proiectul de modificare al Legii Sportului, dar acum ceva s-a schimbat Dîncu a precizat în această dimineaţă că a cerut retragerea proiectului.

Afla mai multe despre: cea steaualiga 2florin talpanfcsb 

viewscnt
Articole similare