Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Garita, reacţie fermă despre negocierile cu FCSB: ”Asta este situaţia. Le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot”

Garita, reacţie fermă despre negocierile cu FCSB: ”Asta este situaţia. Le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot”

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutarea unei dubluri pentru Andrea Compagno, golgheterul echipei în sezonul recent încheiat. Ţinta roş-albaştrilor a fost Arnold Garita (27 de ani), dar atacantul celor de la FC Argeş a venit cu lămuriri referitoare la negocierile dintre agenţii săi şi oficialii vicecampioanei.

FCSB a pornit căutările în vederea întăririlor pentru noul sezon competiţional, asta după ce Gigi Becali s-a ocupat de despărţirea de anumiţi jucători de care nu a fost mulţumit în stagiunea trecută.

Astfel, una dintre ţintele conducerii roş-albaştrilor este o dublură pentru Andrea Compagno, după ce varianta Billel Omrani a fost un fiasco total.

Iar căutările celor de la FCSB pentru acest post s-au oprit la Arnold Garita, vârful camerunez al lui FC Argeş, retrogradată în Liga 2.

Dar, aşa cum Mihai Stoica a anunţat recent că pretenţiile financiare ale agenţilor acestuia sunt peste cât ar fi dispus să plăteacă Gigi Becali, acum a venit şi reacţia atacantului.

Garita, reacţie fermă despre negocierile cu FCSB: ”Le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot”

Garita a dat şi el de înţeles că regretă că negocierile cu FCSB nu au ajuns la un punct comun şi a dezvăluit că există şanse ridicate să nu mai revină în fotbalul românesc după vacanţa de vară.

”Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este păcat, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili.

M-au plăcut, m-au 'adoptat' chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş.

Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine. Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba şi mă voi înţelege cu clubul.

Aş vrea să le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot, am dat tot ce am avut mai bun pentru a salva clubul, pe care am învăţat să-l iubesc”, a declarat Garita, potrivit Antena Sport.

Arnold Garita a ajuns la FC Argeş în 2022, liber de contract. A disputat 40 de meciuri oficiale şi a oferit 14 goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbarnold garitafc argestransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare