Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer ratat de FCSB. De ce au căzut negocierile dintre Gigi Becali şi jucătorul care a impresionat în acest campionat | EXCLUSIV

Primul transfer ratat de FCSB. De ce au căzut negocierile dintre Gigi Becali şi jucătorul care a impresionat în acest campionat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu stă cu mâinile în sân după ce a ratat din nou titlul în Superligă şi a pornit căutările de jucători. Mihai Stoica a oferit detalii importante despre negocierile dintre omul de afaceri şi unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din campionat în acest sezon.

FCSB nu a reuşit să pună mâna pe trofeul de campioană nici în acest an, aşa că Gigi Becali este nevoit să o ia de la capăt.

Pentru a nu mai pierde încă un an fără titlu, omul de afaceri a pornit deja recosntrucţia lotului şi pregăteşte schimbări uriaşe.

Acesta s-s pus pe treabă şi mai întâi a renunţat la o parte din jucătorii pe care nu îi mai dorea şi nu vrea să se oprească aici. 

În perioada următoare se va mai despărţi de unii dintre ei, pentru a fi sigur că rămân numai fotbaliştii care au valoare de FCSB şi care îl pot ajuta să ia titlul în sezonul ce vine.

Primul transfer căzut la FCSB. De ce au căzut negocierile dintre Gigi Becali şi jucătorul care a impresionat în acest campionat | EXCLUSIV

Dar la capitolul veniri, lucrurile stau diferit. Gigi Becali este mai cumpătat, analizează mai bine miscările pe care vrea să le facă, astfel că achiziţiile vor veni ceva mai târziu.

Primul jucător care ar urma să vină la FCSB în această vară ar fi Damjan Djokovic, iar pe lista roş-albaştrilor sunt şi alte nume importante, printre care şi cel al lui Vlad Chiricheş.

Dar nu lipsesc nici jucătorii pe care Gigi Becali nu este dispus să ofere suma pe care o cer aceştia pentru a semna cu FCSB, iar unul dintre aceştia este Arnold Garita.

Atacantul camerunez a retrogradat recent cu FC Argeş în Liga 2 şi sunt şanse infime ca acesta să nu mai continue la formaţia din Trivale.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a detaliat stadiul negocierilor dintre FCSB şi Garita şi a precizat motivul pentru care Gigi Becali nu a insistat în aducerea vârfului de 27 de ani la formaţia bucureşteană.

”Am înţeles că negocierile au eşuat deocamdată. Ne-a fost greu să jucăm împotriva lui. Gigi a vorbit cu impresarii şi la un moment dat a zis că se opreşte pentru că solicitările impresarilor pentru Garita erau mult peste ce dorea să ofere el.

Sunt sume mult mai mari decât sumele pe care Gigi este dispus să le plătească pentru a-l înregimenta”, a declarat Mihai Stoica, la Sport Report de la Orange Sport.

”Garita e un jucător căruia îi plac mai mult spaţiile, în momentul în care are spaţiu foarte mult în spatele liniei de fundaşi. E un jucător puternic”, a adăugat şi Ovidiu Burcă, despre Garita.

Recent, după meciul retur din barajul de menţinere/promovare cu Dinamo, Arnold Garita a avut un incident cu suporterii ”câinilor”, care au avut mai multe remarci rasiste la adresa jucătorului.

Cotat la 650.000 de euro, Garita a marcat 14 goluri şi două pase decisive în 40 de meciuri disputate la FC Argeş, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimihai stoicafc arges 

viewscnt
Articole similare