Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, reacţie pentru Vali Lazăr după ce a promovat cu Dinamo în Superligă: ”Faţă de mizeria aia, mă felicit. Sunt oltean” | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă, reacţie pentru Vali Lazăr după ce a promovat cu Dinamo în Superligă: ”Faţă de mizeria aia, mă felicit. Sunt oltean” | EXCLUSIV
Comentarii

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ovdiu Burcă (43 de ani), a tras concluziile după ce a reuşit promovarea în Superligă şi a avut o reacţie cu privire la incidentul cu Valentin Lazăr (33 de ani), atunci când fostul jucător al ”câinilor” a aruncat cu două perechi de chiloţi spre tehnician.

Dinamo a reuşit să promoveze în Superligă după numai un singur sezon petrecut la nivelul ligii secunde.

”Câinii” au câştigat barajul spectaculos de menţinere/promovare cu FC Argeş, scor 8-5 la general.

Ovidiu Burcă, reacţie pentru Vali Lazăr după ce a promovat cu Dinamo în Superligă: ”Mă felicit că am rămas calm faţă de mizeria aia” | EXCLUSIV

Prezent în studiul Orange Sport, antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit despre această performanţă pe care a reuşit-o pe banca lui Dinamo.

”A fost un meci foarte greu pentru mine, mă va urmări foarte multă vreme. Multă adrenalină, abia a doua zi, după 24 de ore, am putut să fac analiza meciului.

E un meci din care trebuie să învăţăm. Pentru mine foarte important e procesul, nu destinatia, şi nu pot să trec foarte uşor peste momentul Mioveni.

În tur, la 6-1, am avut două ratări foarte mari. Simţeam cumva calitatea individuală a celor de la FC Argeş. Ştiam că nu mai pot să întâlnesc FC Argeş ca în momentul ăla. Am încercat să conştientizez în săptămâna ulterioară meciului retur.

Ei au venit fără nimic de pierdut. La 2-0 e momentul ăla psihologic, ratarea aia (n.r. a lui Jakolis), nu ştiu. Nu pot să explic ce a fost în sufletul meu. După vine pauza, iar în repriza a doua au venit şi acele goluri.

Dar meciul ăsta a fost cumva cum a fost întreg sezonul nostru, un carusel de emoţii. Scorul acela (n.r. 6-1) nu şi l-a putut imagina nimeni.

A trebuit să inventez lucruri, aşa a apărut şi poziţia aia a lui Ghezali ca al doilea vârf. Aspectul cel mai important cred că este faptul că nu am rămas în niciun moment blocaţi”, a declarat Burcă, la Sport Report de la Orange Sport.

De asemenea, Ovidiu Burcă a vorbit şi despre incidentul cu Valentin Lazăr, petrecut la începutul acestui an, atunci când fostul jucător al ”câinilor” a aruncat cu două perechi de chiloţi de damă înspre banca tehnică a echipei

”Mă felicit că am avut o reacţie extrem de calmă. Am făcut şi progrese în acest sens În mod normal, dacă m-ar fi întâlnit acum... Sunt oltean, noi suntem mai aprigi. Acum aş fi avut o cu totul altă reacţie.

Dar faptul că am rămas calm şi detaşat de mizeria pe care a făcut-o, m-am felicit pentru că mi-am dat seama că am trecut la un nivel în care pot să-mi gestionez furia, anumite emoţii, ceea ce cred eu că e important pentru un antrenor, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcavali lazarchilotisuperliga 

viewscnt
Articole similare