Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea şocantă făcută de Vali Lazăr. Cine i-a dat ideea să arunce cu chiloţi de damă în Ovidiu Burcă: "Mi se rupe, aş mai face-o de zece ori"

Dezvăluirea şocantă făcută de Vali Lazăr. Cine i-a dat ideea să arunce cu chiloţi de damă în Ovidiu Burcă: "Mi se rupe, aş mai face-o de zece ori"
Comentarii

Vali Lazăr a plecat cu scandal de la Dinamo şi nu l-a uitat pe Ovidiu Burcă. De altfel, luna trecută fotbalistul a fost protagonistul unui gest controversat la adresa antrenorului "câinilor".

Pe 21 ianuarie, Valentin Lazăr, acum legitimat la CS Păuleşti, a aruncat două perechi de chiloţi de damă către Ovidiu Burcă, în semn de răzbunare pentru modul în care antrenorul l-a îndepărtat pe fotbalist de la Dinamo. Momentul a avut loc în timpul unui meci amical disputat între CS Păuleşti şi clubul din Ştefan cel Mare.

De altfel, Lazăr a lăsat de înţeles, în cadrul podcastului Victory Extra Time, că o persoană din interiorul clubului dinamovist i-a sugerat să facă acest gest la adresa antrenorului "câinilor".

"Chiar dacă lumea m-a criticat şi mă va critica în continuare, eu apreciez asta. Mă bucur că n-au alte lucruri mai bune de făcut în viaţă. Dar foarte mulţi oameni de fotbal m-au şi felicitat.

Nu mă interesează criticile. Mi se rupe, crede-mă. Pot vorbi de mine cum vorbeau şi înainte. Dacă m-ai pune să mai fac asta de zece ori, aş face-o. Sunt un tip care spune lucrurile pe nume, nu o să fiu batjocorit sau călcat în picioare de nimeni. Dacă ştiu că un om mi-a făcut ceva cu rea intenţie, trebuie întors cumva. Am întors-o în stilul meu caracteristic şi unii au înţeles asta, alţii nu.

A venit acest meci amical şi am vrut să îi arăt că nu mă calcă nimeni în picioare. Eram la o discuţie telefonică cu cineva din cadrul clubului şi mi-a zis că asta ar fi cu siguranţă cel mai <<frumos>> gest, să simtă şi el”, a precizat Lazăr la podcastul Victory Extra Time.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare