Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul din spatele renaşterii lui Dinamo: ”Lumea trebuie să ştie”. Nu e Ovidiu Burcă: ”O altă persoană merită să fie lăudată” | EXCLUSIV

Omul din spatele renaşterii lui Dinamo: ”Lumea trebuie să ştie”. Nu e Ovidiu Burcă: ”O altă persoană merită să fie lăudată”  | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo a reuşit minunea şi a revenit în Liga I, după doar un sezon petrecut în eşalonul secund.

Emoţiile unei şederi în Liga 2 au dispărut pentru Dinamo după turul "barajului" de pe Arena Naţională cu FC Argeş, scor 6-1, deşi returul s-a terminat 4-2 pentru piteşteni. 

După zilele de sărbătoare şi de vacanţă, pentru alb-roşii va urma perioada în care vor pregăti noul sezon, în care presiunea şi pretenţiile cresc. 

Omul din spatele renaşterii lui Dinamo: ”Lumea trebuie să ştie”. Nu e Ovidiu Burcă: ”O altă persoană merită să fie lăudată”  | EXCLUSIV

La finalul stagiunii precedente, Dinamo retrograda pentru prima dată în istorie, în urma barajului cu U Cluj. Se anunţa dezastrul în Ştefan cel Mare, cu probleme financiare imense, lot extrem de subţire şi un antrenor în care puţini suporteri dinamovişti credeau. Lucrurile, însă au luat o întorsătură neaşteptată şi Ovidiu Burcă a reuşit minunea!

Burcă a fost antrenorul cel mai lăudat în ultima perioadă după promovarea ”câinilor”, însă Andrei Vochin are un alt nume care merită să iasă în faţă după promovarea lui Dinamo în Liga I: Vlad Iacob, administratorul special din Ştefan cel Mare. 

”Eu aş mai adauga o persoană care merită lăudat: Vlad Iacob! El a fost singurul care l-a văzut pe Burcă! El l-a adus. Vlad Iacob a avut încredere în el. lumea trebuie să ştie, a avut încredere în acest om. Burcă are meritul pentru tot acest parcurs, da!”, a mărturisit Andrei Vochin, în direct, la Sport Report. 

Afla mai multe despre: vlad iacobdinamoovidiu burcaliga 1 

viewscnt
Articole similare