Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se poate supăra pe mine". MM Stoica a intrat într-un subiect sensibil pentru Ovidiu Burcă. De faţă, antrenorul lui Dinamo a reacţionat: "Îţi spun sincer că e greu"

"Se poate supăra pe mine". MM Stoica a intrat într-un subiect sensibil pentru Ovidiu Burcă. De faţă, antrenorul lui Dinamo a reacţionat: "Îţi spun sincer că e greu"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, au fost faţă în faţă la Sport Report, pe Orange Sport 1. Conducătorul a atins un subiect sensibil pentru tehnicianul "câinilor", care a recunoscut că are o misiune grea în privinţa lotului.

Mihai Stoica i-a spus în faţă lui Ovidiu Burcă ce problemă are Dinamo

După ce lupta pentru promovare s-a încheiat, Ovidiu Burcă şi Mihai Stoica s-au aflat faţă în faţă la Orange Sport. 

Deşi i-a recunoscut meritele şi s-a bucurat pentru revenirea lui Dinamo în Superligă, Mihai Stoica i-a transmis lui Ovidiu Burcă faptul că lotul "câinilor" nu se ridică la nivelul primei ligi, un subiect sensibil pentru antrenorul din "Ştefan cel Mare". 

"(n.r. - la Dinamo) N-au fost bani (n.r. - la startul Ligii 2), el nu poate vorbi despre asta. Când o echipă de calibrul lui Dinamo retrogradează, trebuie infuzie de capital, ai nevoie de transferuri.... Bine, au adus străini, dar pe ăia i-au adus şi cei care au retrogradat Dinamo. Ăla a fost pe la City, Aleix Garcia. Luaţi echipa din meciul cu U Cluj şi puneţi echipa lângă cea de acum şi nu e mare diferenţă. Cauţi vinovatul succesului prin altă parte, pe aproape pe aici (n.r. - Ovidiu Burcă).

Ovidiu se poate supăra pe mine acum, dar ce văd eu e că Dinamo nu are lot de Liga 1 acum. Nici Galaţiul, nici Iaşul. Cel mai bun fotbalist de la Iaşi a jucat în ligile inferioare din Austria. Dinamo joacă fotbal, dar una e la nivelul ligii secunde şi alta e în Superliga", a declarat expertul Orange Sport. 

Reacţia lui Ovidiu Burcă! Antrenorul lui Dinamo a recunoscut că este într-o situaţie grea

Imediat a venit şi replica lui Ovidiu Burcă. Antrenorul a recunoscut că îi va fi greu să-i anunţe pe anumiţi fotbalişti că nu vor face parte din planurile pentru Superliga, mai ales că s-a ataşat de ei, în cel mai frumos moment din cariera de antrenor. Însă, "lotul trebuie ajustat şi remaniat". 

"E clar că eu trebuie să mă liniştesc puţin, pentru că relaţia avută cu jucătorii rămaşi a fost foarte bună. Le-am ajuns în suflet şi acum ajungi într-un moment în care faci analize clare, simple şi aici e greu. Sper să mă ajute şi colegii din club, pentru că mai am nevoie de câteva zile să sedimentez ce s-a întâmplat în acest sezon. 

Cum spune MM, impactul cu prima ligă e puternic, abordarea tactică, fotbalistică şi nici nu am prea mult timp. Şi pentru mine e un lucru nou, cu jucători mai bine pregătiţi, de alt nivel în Superligă. Trebuie să stabilim clar ce se potriveşte echipei şi trebuie să ridicăm interdicţia la transferuri. Avem oameni care ne-au promis că vor ridica interdicţia, se lucrează la lucrul ăsta. 

Să fim obiectivi, dar trebuie să creştem nivelul. Îţi spun sincer că e greu să fac alegeri acum, e foarte greu. Am nevoie de puţin timp şi cred că mă înţelege toată lumea. Noi am câştigat cu un spirit extraordinar şi va fi foarte greu să fim extrem de obiectivi. Asta e viaţa, ăsta e fotbalul. Lumea spune că în fotbal nu trebuie să ai sentimente, trebuie să fii rece. Ştiu că lotul trebuie ajustat şi remaniat repede", a spus antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă. 

Deja, contractul unui fotbalist important a fost asigurat şi va juca la Dinamo în Superligă. Preşedintele Andrei Nicolescu a dezvăluit şi ce clasare în Superligă se doreşte, dar şi care va fi bugetul de salarii la Dinamo. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaovidiu burcadinamo fcsblot dinamo 

viewscnt
Articole similare