Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I se arată uşa lui Andrea Compagno!? Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu golgheterul FCSB. Intervenţie fermă | EXCLUSIV

I se arată uşa lui Andrea Compagno!? Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu golgheterul FCSB. Intervenţie fermă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) nu pleacă de la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor", a lămurit situaţia atacantului golgheter al echipei şi al doilea golgheter al sezonului trecut din Superligă.

FCSB nu îşi pierde golgheterul, pe Andrea Compagno, în ciuda faptului că au existat informaţii că i-a fost stabilit preţul unui eventual transfer. Al doilea golgheter din Superligă în sezonul recent încheiat, Andrea Compagno va rămâne în continuare la FCSB şi nu i se arată uşa.

Mihai Stoica, anunţ ferm în privinţa lui Andrea Compagno

Mihai Stoica a avut o poziţie fermă în privinţa viitorului lui Andrea Compagno, italianul care a marcat 21 de goluri în sezonul trecut din campionat. Faptul că Gigi Becali îşi doreşte un atacant nu are nicio legătură cu plecarea lui Compagno, ci se vor doar mai multe soluţii în lot.

"(n.r. - se încearcă să se scape de Compagno?) E al doilea golgheter al campionatului, e golgheterul echipei. Nici nu se pune problema să plece, Gigi vrea şi un alt atacant, un număr nouă de alt profil, dar nu are nicio legătură cu Compagno asta", a spus Mihai Stoica, în direct la Sport Report, la Orange Sport.

FCSB a plătit 1,5 milioane de euro în schimbul serviciilor lui Andrea Compagno, transferat de la FCU Craiova 1948 în vara anului trecut.

Andrea Compagno a marcat 21 de goluri în 39 de meciuri jucate în sezonul trecut din Superligă, la FCSB şi FCU Craiova 1948. Forma lui Compagno l-a adus şi în atenţia lui Roberto Mancini, care l-a trecut pe lista provizorie a naţionalei Italiei înaintea ultimei acţiuni a echipelor naţionale în 2022, dar în cele din urmă nu a prins lista definitivă.

Afla mai multe despre: fcsb andrea compagnoandrea compagno transfer fcsbmihai stoica andrea compagnofcsb andrea compagno 

viewscnt
Articole similare