Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă a avut dreptate! Cârţu l-a dat de gol pe Rotaru, în "furtuna" din mijlocul transferului la FCSB: "Am discutat cu el"

Băluţă a avut dreptate! Cârţu l-a dat de gol pe Rotaru, în "furtuna" din mijlocul transferului la FCSB: "Am discutat cu el"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a comentat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB. Atacantul a preferat să meargă în curtea rivalilor, în loc să semneze cu fosta echipă din Oltenia.

Mihai Rotaru şi-a pus piedică singur? Dezvăluirea lui Sorin Cârţu despre transferul ratat al lui Alex Băluţă

Alexandru Băluţă a semnat cu FCSB, după zile de foc pentru fotbalistul care s-a despărţit de Akademia Puskas. Deşi Universitatea Craiova a fost prima interesată, FCSB a intrat pe fir, iar provocarea de la echipa bucureşteană l-a încântat pe cel care ar fi putut reface cuplul cu Alex Mitriţă, sub comanda lui Eugen Neagoe. 

Însă, Mihai Rotaru a reacţionat vehement când a aflat că Alex Băluţă se îndreaptă spre FCSB. Afaceristul a spus că nu mai există pentru Universitatea Craiova, în declaraţie prin care s-a arătat surprins şi afectat profund de alegerea fotbalistului. 

Însă, se pare că Mihai Rotaru a fost indecis şi nici nu i-a putut da încrederea necesară lui Alexandru Băluţă pentru a reveni la Universitatea Craiova. 

Sorin Cârţu, care a părăsit postul de preşedinte de la Universitatea Craiova, a oferit detalii după discuţiile cu Mihai Rotaru. 

"Mă aşteptam să vină şi el (n.r. - Băluţă la Universitatea Craiova). Ar fi fost întoarcerea amândurora (n.r. - Mitriţă şi Băluţă) o lovitură şi cred că ar fi fost un plus mare pentru prezentarea echipei în campionat. 

Dar să ştii că Rotaru niciodată... Sigur, a fost dezamăgit de alegerea lui Băluţă, dar n-a spus niciodată, n-a avut niciodată speranţe 100% că va semna, că vine, iar din discuţiile avute cu el era 50-50% în ceea ce-l priveşte pe Băluţă. Nu e precum piticul (n.r. - Mitriţă). 

A spus că-i dă 20.000 (n.r. - salariu lunar), exact ce a spus şi el la interviul dat, în intervenţiile de la TV. Exact ce a spus acolo mi-a zis şi mie. 

Eu zic, sigur că nu judec, dar era mai bine să vină la Craiova şi i-ar fi fost mult mai uşor cu lumea, cunoştea bine echipe. Ar fi dat un randament mult mai bun decât la FCSB", a declarat Sorin Cârţu pentru Sport Total FM. 

Declaraţia lui Sorin Cârţu, confirmată de Alex Băluţă

Despre aceeaşi neîncredere de a semna cu Universitatea Craiova a vorbit şi Alex Băluţă, la oficializarea transferului la FCSB

"Atitudinea Craiovei nu a fost una serioasă. M-am simţit subestimat. S-au spus multe lucruri. Nu am fost luat în serios. Am crezut că va fi uşor să mă aducă înapoi. Apoi, după ce tot ce s-a pus... A fost dezamăgitor. 

Acum e important să dau tot ce am mai bun pentru Steaua şi să am cel mai bun randament. Da. Nu m-am simţit dorit. Am fost mereu într-o relaţie bună cu Mihai Rotaru. Dar până la fapte mai e mult", a declarat Alexandru Băluţă, noul fotbalist al FCSB

Afla mai multe despre: sorin cartumihai rotarualexandru balutatransfer alexandru baluta fcsb 

viewscnt
Articole similare