Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru fotbalişti, daţi afară din Superligă azi! Antrenorul a venit cu foaia în faţă şi a citit numele: "Vă e dor de el? Sunt discuţii de reziliere a contractului"

Patru fotbalişti, daţi afară din Superligă azi! Antrenorul a venit cu foaia în faţă şi a citit numele: "Vă e dor de el? Sunt discuţii de reziliere a contractului"

Superliga

Comentarii

Cluburile din Superliga sunt active în mercato. Dacă Oţelul sau Farul au oficializat printre cele mai multe transferuri, UTA se desparte de 18 fotbalişti. Antrenorul Mircea Rednic a venit cu o foaie în conferinţa de presă, iar pe aceasta s-a aflat şi Claudiu Keşeru.

Încă patru plecări dintr-un foc de la echipă! În total, 18 fotbalişti au fost schimbaţi

UTA se schimbă total, după ce a scăpat de la retrogradarea în Liga 2. Mircea Rednic a semnat prelungirea contractului cu încă doi ani, iar obiectivul e calificarea în play-off, aceasta fiind ambiţia arădenilor în anii următori. 

În cadrul unei conferinţe de presă, Mircea Rednic a anunţat că pe lista plecărilor au intrat încă patru jucători: Erion Hoxhallari, Andrei Chindriş, Stefan Milosevic şi Claudiu Keşeru.

”Keşeru, Milosevic, cine mai e? Chindriş, Hoxhallari. Se discută cu ei. Sunt discuţii de reziliere a contractului. Nu îi mai doresc în condiţiile astea. Eu cred că e un băiat deştept Keşeru. Are calitate, dar e pentru o echipă care să-i aducă mingi în faţa porţii.

Noi suntem o echipă şi toţi jucătorii trebuie să alerge. Avem mingea, atacăm. Pierdem mingea, ne apărăm. Unii dintre ei nu pot să facă lucrul ăsta.

Acum v-o fi dor de Milosevic? UTA a fost la baraj. Dacă nu venea un antrenor cu experienţă, nu ştiu dacă se salva, ţinând cont de situaţia din vestiar, care era explozivă, incendiară”, a spus Mircea Rednic, după ce a citit numele jucătorilor de pe foaie. 

14 fotbalişti au plecat de la UTA până în acest moment: Romario Benzar, Bautista Cascini, Dragoş Balauru, Haralambie Mociu, Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic, Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone, Willie Barbosa, Roger şi Batha

Mircea Rednic l-a taxat şi pe Adi Petre, noul fotbalist de la Hermannstadt

"Noi nu avem nevoie de jucători care îşi doresc doar salariu. Uitaţi-vă la exemplul Adi Petre. Avea un contract, la două luni i se mărea şi nu se mărea cu 500. Putea să ajungă la mai mult decât a câştigat el aici. Şi n-a acceptat. S-a dus la alt club, care poate i-a dat cu 1.000 sau 2.000 mai mult decât noi.

El a vrut siguranţă, să aibă contract. Aici i s-a propus contract în care să câştige bani, dar să facă performanţă. 3.000! Şi în două luni făcea 5.000. Peste alte două luni, 7.000. După aia, avea goluri, assist-uri, avea de toate. El vine după o perioadă în care n-a prea jucat şi pe unde a fost a plecat cum a plecat.

Eşti utist, eşti arădean numai când ţi se dau bani? Eu vreau de la jucătorii care vin să câştige bani prin rezultate. Totuşi, un salariu peste 5.000 de euro este un salariu bun", a adăugat Mircea Rednic. 

Afla mai multe despre: claudiu keseruutamircea rednictransferuri uta arad 

viewscnt
Articole similare