Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preferatul lui MM a băut alcool până a picat în faţa casei. Oficialul, lângă el în club: "Doar nu te duci acolo să mănânci profiterol"

Preferatul lui MM a băut alcool până a picat în faţa casei. Oficialul, lângă el în club: "Doar nu te duci acolo să mănânci profiterol"

FCSB

Comentarii

Cum petrecerile în rândul cluburilor de fotbal s-au înmulţit la final de sezon, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a adus aminte despre două episoade din trecut. Unul cu Vlad Chiricheş, filmat în timp ce abia se mai ţinea pe picioare, iar altul cu Petre Marin, după un titlu cucerit de FCSB.

Bucuria lui Jack Grealish i-a adus aminte lui MM Stoica de fotbalistul său preferat: "Am fost împreună în club. S-a mai băut"

Imaginile cu Jack Grealish, care a petrecut zile la rând după ce Manchester City a câştigat Premier League şi Champions League, l-au amuzat pe Mihai Stoica. Oficialul de la FCSB a comentat distracţia internaţionalului englez şi şi-a amintit de doi foşti fotbalişti de la echipa bucureşteană. 

"Cine nu-l plăcea pe Grealish, îl place acum ca om (n.r. - râde). Omul n-a ascuns nimic. Dacă-i dădeau şi benzină ar fi băut. La naţională acum a fost rezervă neutilizată. Singurul de la City care a jucat a fost Foden. 

Eu cred că Haaland a jucat pentru că nu cred că Haaland a băut după ce a jucat. Mă bazez pe declaraţia lui Grealish (n.r. - râde), care a zis <<Ce să faci cu ăsta? Stă în gheaţă câte 10 ore pe zi, e super profesionist>>", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Expertul şi-a adus aminte şi de imaginile filmate în 2014 cu Vlad Chiricheş. Ajuns la Tottenham transferat de la FCSB, fostul căpitan al naţionalei României a petrecut cu foştii săi colegi într-un club din Bucureşti, iar spre finalul serii a avut nevoie de ajutor pentru a intra în casă. 

Vizibil afectat de alcool, Vlad Chiricheş a avut nevoie de ajutor pentru a-şi urma direcţia şi chiar a picat înainte de a intra în imobilul în care a stat.

Oficialul de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că a fost la acea petrecere a celor de la FCSB. 

"A fost cu mine în seara aia (n.r. - Chiricheş), am fost împreună. Am fost în club, îţi dai seama că nu te duci în club să mănânci profiterol. S-a mai băut, dar era clar că nu era obişnuit să bea. Bătea şi crivăţul afară. Oameni care nu sunt obişnuiţi să bea, că pe ăia care beau nu-i simţi când sunt...

Să vă mai zic ceva. În 2006 am câştigat campionatul cu Steaua (n.r. - FCSB) la Vaslui şi a fost cortegiu de la Vaslui şi, bineînţeles, că s-a băut bere în autocar, nu mai conta nimic. L-am prins pe Petre Marin şi l-am ţinut să-i turnăm bere... Stătea cu dinţii strânşi. Nu voia să bea alcool, că el nu consuma alcool. Râdea şi el, râdeam toţi, zicea să-l lăsăm în pace. Nici nu e vreo nenorocire dacă bei", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

În această perioadă, Gigi Becali negociază transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, după ce Alexandru Băluţă a fost prezentat

Afla mai multe despre: vlad chirichesmihai stoicapetrecere vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare