Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Băluţă a prins glas şi îi acuză pe olteni de lipsă de seriozitate: ”M-au subestimat”

Alexandru Băluţă a prins glas şi îi acuză pe olteni de lipsă de seriozitate: ”M-au subestimat”
Comentarii

Alexandru Băluţă a fost prezentat, azi, la noua sa echipă: FCSB.

Gigi Becali l-a convins pe Alex Băluţă, dorit şi de Universitatea Craiova, ultimul club pentru care a evoluat în România! Alexandru Băluţă este pregătit de noua experienţă la FCSB, dar a avut şi un mesaj pentru fostul său club fiind nemulţumit de ce s-a spus în spaţiul public. 

„Începe un nou capitol pentru mine. Sunt hotărât şi pregătit să ajut FCSB. E o provocare pentru mine. Asta mă motivează foarte tare. Îmi doresc din tot sufletul să luăm titlul şi să mergem în Conference League.

S-au spus multe despre mine. A fost o lipsă de respect faţă de mine şi faţă de ce am făcut la Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine şi familie.

Nu au fost oferte egale. Nu a existat niciun echilibru între oferta de aici şi cea de la Craiova. Nici financiar, nici din punct de vedere al efortului. Am simţit că sunt dorit mai mult aici. Oamenii au fost OK cu mine, mi-au dat timp, pentru că nu era o decizie uşoară. Nu au pus presiune. Şi-au dorit foarte mult să vin aici şi au făcut toate eforturile. E o diferenţă foarte mare.

Atitudinea Craiovei nu a fost una serioasă. M-am simţit subestimat. S-au spus multe lucruri. Nu am fost luat în serios. Am crezut că va fi uşor să mă aducă înapoi. Apoi, după ce tot ce s-a pus... A fost dezamăgitor. Acum e important să dau tot ce am mai bun pentru Steaua şi să am cel mai bun randament. Da. Nu m-am simţit dorit. Am fost mereu într-o relaţie bună cu Mihai Rotaru. Dar până la fapte mai e mult”, a declarat Alexandru Băluţă. 

Produs al Academiei Gică Popescu, Băluţă a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Chindia, Viitorul, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec şi Akademia Puskas. 

  • 700.000 de euro este cota lui Băluţă conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru băluţăuniversitatea craiovafcsbmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare