Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Provocat de Rotaru, Băluţă a reacţionat în faţa lui MM! Ce se întâmplă cu fotbalistul prins între FCSB şi Universitatea Craiova: "Unii pot plăti"

Provocat de Rotaru, Băluţă a reacţionat în faţa lui MM! Ce se întâmplă cu fotbalistul prins între FCSB şi Universitatea Craiova: "Unii pot plăti"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, n-a putut asista pasiv la atacurile venite dinspre Craiova la adresa lui Alexandru Băluţă. Fotbalistul trece prin zile de foc, conform conducătorului, dar îşi pregăteşte replica pentru toate acuzaţiile.

Alex Băluţă nu s-a putut ascunde. MM Stoica a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorul prins între FCSB şi Universitatea Craiova

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a sperat să facă două dintre transferurile verii la echipa sa, dar o singură mutare i-a ieşit. 

Alex Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova, în timp ce Alex Băluţă, liber de contract după plecarea de la Puskas Akademia, a ales FCSB, deşi a avut ofertă şi din partea Universităţii Craiova şi s-a aflat mai multe săptămâni acasă, în Oltenia. 

Imediat cum a apărut vestea că atacantul va trăda echipa pentru care a jucat între 2014-2018, dinspre Mihai Rotaru şi o parte a galeriei Universităţii Craiova au venit atacurile. 

În timp ce afaceristul a dezvăluit pasiunea jucătorului pentru jocuri de noroc, o facţiune din galeria Universităţii Craiova a publicat o poză morbidă, în care e ilustrat fotbalistul. 

În ultima sa intervenţie la Orange Sport, oficialul FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit ce a spus fotbalistul despre informaţiile apărute în ultimele zile. Afectat de cele auzite, fostul căpitan al "leilor" va răspunde inclusiv în cadrul unei conferinţe de presă. 

"Era marcat, pentru că era o înşiruire de minciuni, dar despre astea o să vorbească el luni. Subiectul nu cred că o să mai aibă... Nu-i dăm amploare. 

(n.r. - poza publicată de galeria Craiovei) E instigare la violenţă şi unii pot plăti pentru aşa ceva", a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Mihai Stoica, despre cum crede că l-a alungat Mihai Rotaru pe Alex Băluţă

Alex Băluţă va semna luni cu FCSB şi presiunea asupra sa va continua. Deşi Mihai Rotaru a susţinut că de la Universitatea Craiova i-a făcut o ofertă egală cu cea lansată de FCSB, acţionarului i s-a arătat posibila greşeală de la negocieri. 

Mihai Stoica a considerat jignitoare propunerea lui Mihai Rotaru de a opri jumătate din prima de instalare, pentru a acoperi eventuale daune la jocurile de noroc. 

Alex Mitriţă ar fi urmat să ţină banii şi să-i dea cei 50.000 de euro lui Alex Băluţă când va considera. 

Afla mai multe despre: alex baluta fcsbmihai rotarumihai stoicatransferuri fcsbalex baluta jocuri de noroc 

viewscnt
Articole similare