Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru, găsit vinovat pentru ce i-a făcut lui Băluţă! MM: "Umilitor. Cu aşa ceva îl trimiţi la plimbare. Luni va semna şi va fi prezentat" | EXCLUSIV

Rotaru, găsit vinovat pentru ce i-a făcut lui Băluţă! MM: "Umilitor. Cu aşa ceva îl trimiţi la plimbare. Luni va semna şi va fi prezentat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Alexandru Băluţă va semna contractul la începutul săptămânii viitoare. Oficialul a oferit şi o replică pentru acţionarul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

Alexandru Băluţă va fi fotbalistul FCSB: "Luni va fi semnat contractul"

Alexandru Băluţă (29 de ani) semnează cu FCSB. Deşi s-a întors acasă, în Craiova, după ce s-a despărţit de Puskas Akademia, el a ales echipa din Bucureşti. 

Fostul jucător al Universităţii Craiova l-a refuzat pe Mihai Rotaru, care a izbucnit la aflarea veştii, iar Mihai Stoica a confirmat că fotbalistul va semna cu Gigi Becali. 

"Cu Băluţă ne-am înţeles. Luni va fi semnat contractul şi va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă la bază. Nu pupă steagul. Avem steaguri, dar nu le pupăm (n.r. - aluzie la declaraţia lui Răzvan Oaidă, care a spus că va săruta steagul Rapidului)", a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Mihai Stoica a venit cu replica pentru Universitatea Craiova: "Nu mă miră la Rotaru"

Mihai Rotaru a susţinut că oferta Universităţii Craiova a fost asemănătoare cu cea a FCSB, însă a dezvăluit un aspect privat din relaţia dintre Alexandru Băluţă şi club. Fotbalistul ar fi fost un mare fan al jocurilor de noroc, iar oltenii şi-ar fi dorit o plasă de siguranţă. 

"Eu am rămas şocat de ce au vorbit cei de la Craiova şi nu ma interesează. Băluţă a suscitat interesul Stelei (n.r. - FCSB) de când a început să joace în poziţie centrală. Gigi Mulţescu i-a schimbat postul. I-aş ruga pe ceilalţi analişti să urmărească emisiunile noastre, că sunt gratis pe YouTube. 

Craiova nu ştie ce salariu va avea la noi. Ce Mihai Rotaru susţine nu e adevărat. Nu ştie. Nu are de unde să ştie ce salariu va avea la noi, dar dacă sunt sumele pe care le-a rostit Mihai Rotaru... Nu sunt alea. Şi nu e treaba lui Mihai Rotaru cât câştigă la noi. Celelalte lucruri, că a jucat la păcănele, nu ne interesează. Ne interesează pe noi ce a făcut acum şase, şapte ani? Am verificat. Când eşti căsătorit, ai doi copii, mi se pare că e foarte bine.

(n.r. - despre pasiunea lui Băluţă pentru jocurile de noroc). Şi eu am avut viciul acela. Şi Gigi (n.r. - Becali) a avut. Mi-aş fi dorit ca toţi jucătorii să fie aşa familişti cum e Băluţă. L-am şi văzut jucând pe tatăl lui Băluţă. Nu ştiu ce l-a convins, poate faptul că Steaua (n.r. - FCSB) a fost foarte interesată de el", a mai spus MM Stoica. 

Mihai Rotaru, luat la ţintă de Mihai Stoica: "Aşa îţi trimiţi la plimbare jucătorul"

De asemenea, oficialul de la FCSB s-a legat şi de declaraţia acţionarului de la Universitatea Craiova. Rotaru plănuia să-i ofere 50.000 de euro la semnătură lui Alexandru Băluţă, iar cealaltă parte de 50.000 de euro să se ducă spre Alexandru Mitriţă, ca o siguranţă în cazul în care pasiunea pentru jocurile de noroc ar reveni, pentru a acoperi eventuale datorii. 

"Deci eu ceva mai umilitor nu am văzut în viaţa mea. Am văzut personalitatea lui Băluţă şi era clar. Cu aşa ceva îţi trimiţi la plimbare jucătorul. Eu, să fiu Băluţă, să mă duc să-mi dea Mitriţă bani? Dar nu mă miră la Rotaru", a mai spus Mihai Stoica despre presupusa pasiune a lui Alexandru Băluţă, noul fotbalist al FCSB. 

 

Afla mai multe despre: alexandru baluta transfer fcsbmihai rotarumihai stoicatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare