Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care-i dă peste cap planurile lui Gică Hagi: Louis Munteanu nu va mai continua la Farul! Anunţul presei din Italia

Vestea care-i dă peste cap planurile lui Gică Hagi: Louis Munteanu nu va mai continua la Farul! Anunţul presei din Italia

Fotbal

Comentarii

În mai puţin de o săptămână (pe 20 iunie), Farul Constanţa va afla numele adversarului din primul tur al preliminariile Ligii Campionilor, însă Gică Hagi (58 de ani) a primit o veste foarte proastă: va pierde un jucător de bază!

Presa din Italia anunţă tot mai frecvent că Louis Munteanu se va întoarce la Fiorentina, în această vară, chiar dacă viitorul său rămâne incert.

Louis Munteanu, şanse minime să mai rămână la Farul

Recent, unul dintre şefii Fiorentinei, Joe Barone, l-a lăudat pe atacantul român, în urma sezonului foarte bun pe care l-a avut la Farulul Constanţa, ce l-a propulsat şi în naţionala de seniori a României.

Trebuie să vedem ce avem la dispoziţie şi care sunt nevoile astfel încât să ne îmbunătăţim. Am crescut numărul de goluri înscrise, deşi, bineînţeles, unii vor spune că nu este acelaşi lucru să marchezi în Conference League precum este să o faci în Champions League.

În atac avem jucători împrumutaţi care cresc, precum Munteanu, care a câştigat campionatul în România şi este convocat la echipa naţională de seniori”, declara Barone,  conform fiorentinanews.com.

  • Cifrele lui Louis Munteanu la Farul, în sezonul 2022/2023: 27 de meciuri, 8 goluri şi 6 pase decisive!

Aşadar, jurnaliştii italieni consideră că şansele ca Louis Munteanu să mai rămână la Farul şi pentru sezonul viitor sunt foarte mici

După ce îi va expira împrumutul la malul mării, fotbalistul se va întoarce la Fiorentina şi va decide, împreună cu şefii clubului italian, care va fi următoarea destinaţie.

Dacă nu va fi păstrat în lotul echipei mari a Fiorentinei, italienii au de gând să-l trimită sub formă de împrumut pe Louis într-un alt campionat, unul superior României, pentru a-şi continua progresul..

Peninsularii sunt de părere că Munteanu a ajuns într-un punct în care nu mai poate progresa la Farul Constanţa, aşa că variantele sunt simple: rămâne la Fiorentina sau pleacă într-un campionat mai puternic.

  • Louis Munteanu mai are contract cu Fiorentina până în vara lui 2025.

Afla mai multe despre: louis munteanugica hagi 

viewscnt
Articole similare