Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Curăţat” de 450.000 de euro! Un fost atacant al lui Arsenal a fost jefuit de o româncă. ”Poate fugi, dar nu se poate ascunde”

”Curăţat” de 450.000 de euro! Un fost atacant al lui Arsenal a fost jefuit de o româncă. ”Poate fugi, dar nu se poate ascunde”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Benik Afobe (30 de ani), fotbalist promovat de către Arsene Wenger la Arsenal în urmă cu mulţi ani, acuză că o femeie de origine română l-ar fi jefuit de bunuri în valoare de 400.000 de euro.

Benik Afobe, cel care a fost jucătorul lui Arsenal timp de 14 ani, în perioada 2001-2015, a postat o fotografie pe contul personal de Instagram cu buletinul unei femei de origine română, pe care o acuză că l-ar fi lăsat fără bunuri în valoare de 400.000 de euro.

  • Afobe nu a bifat niciun meci la prima echipă a celor de la Arsenal, iar în 2015 era vândut la Wolves pentru 2,6 milioane de euro.

Benik Afobe, ”curăţat” bine de o româncă

Femeia ar fi fost angajată pentru a face curat în casa sa din Londra, însă, la plecare, a adunat ce era mai de valoare în casă şi s-a făcut nevăzută.

Această femeie a furat bijuterii aparţinând familiei mele, în valoare de 400.000 de lire sterline, în această dimineaţă din casa mamei mele din strada Elstree, în timp ce făcea curăţenie! Dacă o cunoaşte cineva, anunţaţi-mă!”, a anunţat Benik Afobe, în InstaStory-ul publicat pe contul său de Instagram.

De asemenea, Benik Afobe a postat şi un filmuleţ în care se vede cum o femeie, presupusa hoaţă, iese din casă şi pleacă având în spate un ghiozdan burduşit cu bunuri, din spusele sale bijuterii.

O ruşine de femeie! Poate fugi, dar nu se poate ascunde”, a mai notat fotbalistul născut în Anglia, dar care reprezintă Republica Democrată Congo la nivel internaţional.

Cine este Benik Afobe?

Benik Afobe este un produs 100% al celor de la Arsenal, dar care nu a apucat să debuteze pentru ”tunari” la prima echipă, chiar dacă Arsene Wenger i-a oferit numeroase şanse.

După ce a plecat de la Arsenal, în 2015, la Wolves, Afobe a avut câteva sezoane foarte bune în Championship şi Premier League.

  • 2014/2015 - la Wolves (Championship) - 13 goluri şi 5 pase decisive în 21 de partide
  • 2015/2016 - la Wolves (Championship) -  9 goluri şi o pasă decisivă în 25 de meciuri + la Bournemouth - în Premier League - 4 goluri în 15 
  • 2016/2017 - la Bournemouth (Premier League) - 6 goluri şi 3 pase decisive în 31 de meciuri
  • 2017/2018 - la Bournemouth (Premier League) - niciun gol în 17 meciuri + la Wolves (Championship) - 6 goluri în 16 meciuri.

După cele patru sezoane consistente, cariera lui Afobe a luat-o la vale. A mai jucat pentru Stoke, Bradford, Trabzonspor şi Millwall, iar din ianuarie 2023 este legitimat la FC Hatta, în Emiratele Arabe Unite.

Afla mai multe despre: romancabenik afobearsenal 

viewscnt
Articole similare