Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec îşi pune singur presiune înainte de meciul cu Kosovo: ”Sunt dator naţionalei. Vreau să marchez” | EXCLUSIV

Denis Alibec îşi pune singur presiune înainte de meciul cu Kosovo: ”Sunt dator naţionalei. Vreau să marchez” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Meciul dintre Kosovo - România e programat vineri, 16 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe orangesport.ro.

Denis Alibec îşi pune singur presiune înainte de meciul cu Kosovo: ”Sunt dator naţionalei. Vreau să marchez” | EXCLUSIV 

După cele două victorii din martie, 2-0 în Andorra şi 2-1 cu Belarus acasă, naţionala României continuă în această lună parcursul în grupa de calificare la Campionatul European 2024 găzduit de Germania, având programate alte două partide, ambele în deplasare, cu Kosovo (16 iunie) şi Elveţia (19 iunie).

Denis Alibec a prefaţat duelul cu Kosovo şi a dezvăluit obiectivele sale personale înainte de acest meci. 

”Şi eu am aşteptări mai mari de la mine, e normal pentru că sunt atacant şi trebuie să decid jocul. Şi eu mă simt puţin dator pentru că n-am fost niciodată la potenţialul meu maxim la naţională, dar cred că în campionatul ăsta voi fi 100%.

Puteam să marchez mai mult (la ultimele 2 meciuri), dar important e că am câştigat, că a câştigat echipa şi avem un moral foarte bun pentru cele 2 meciuri.

Aşteptam toată România alături de noi pentru că avem nevoie, au fost momente foarte grele ale naţionalei şi îimpreună cred că o putem scoate la capăt.

Va fi cea mai grea (dubla) pentru că jucăm în deplasare, dar suntem încrezători şi dacă vom avea aceeaşi ambiţie, cred că vom câştiga.

(n.r. mergem şi noi la război?) Cu siguranţă va fi un meci de război pentru că si ei îşi doresc să câştige dar cred că noi vom fi invingători la finalul celor 90 minute”, a declarat Denis Alibec pentru Orange Sport.  

Pentru a se califica la EURO 2024, România trebuie să încheie grupa de calificare pe unul din primele două locuri. 

Înainte de meciul cu Kosovo, România se află pe locul al doilea în Grupa I de calificare, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Elveţia, care are şi ea un start perfect de campanie. Din această grupă mai fac parte Andorra, Israel şi Belarus.

Ultima participare a „tricolorilor” la un turneu final a avut loc în 2016, atunci când reuşea să obţină doar un punct în grupa din care mai făceau parte Franţa, Elveţia şi Albania.

Afla mai multe despre: denis alibecnaţională românieikosovaelveţia 

viewscnt
Articole similare