Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne gândim la asta”. Jucătorii lui Săndoi au anunţat obiectivul României U21: ”Nu se ştie dacă vom mai vedea un campionat european”

”Ne gândim la asta”. Jucătorii lui Săndoi au anunţat obiectivul României U21: ”Nu se ştie dacă vom mai vedea un campionat european”
Comentarii

Jucătorii Bogdan Racoviţan (23 de ani) şi Jovan Markovic (22 de ani) l-au însoţit pe selecţionerul Emil Săndoi (58 de ani) la conferinţa de presă a naţionalei de tineret a României cu privire la Campionatul European de la finalul acestei luni.

România U21 se află în cantonamentul de pregătire al Campionatului European din 2023 ce se va disputa în România şi în Georgia.

În cursul zilei de astăzi, selecţionerul Emil Săndoi a anunţat lotul final al naţionalei de tineret pentru turneul final.

Jucătorii lui Săndoi au anunţat obiectivul României U21: ”Ne gândim la asta”

Totodată, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc astăzi, pe lângă selecţionerul Săndoi, au vorbit şi jucătorii Bogdan Racoviţan şi Jovan Markovic.

Fundaşul central al polonezilor de la Rakow se aşteaptă la un Euro dificil, cu adversari de calibru, dar este convins că el şi colegii săi vor da totul pe teren.

”Nu se ştie dacă în viaţa noastră vom mai vedea un campionat european, avem o şansă imensă şi de abia aşteptăm să începem. 

Nu este uşor, vom avea meciuri grele şi cred că este importantă pentru noi susţinerea. 

Toată lumea se plânge de Spania că e cel mai greu adversar, dar să ştiţi că şi Ucraina şi Croaţia au jucători valoroşi. Ne-am uitat la ei, am făcut analize video. 

Nu ne sperie nimeni. Îi respectăm, dar nu mergem acolo pe o poziţie inferioară”, a declarat Racoviţan, la conferinţa de presă a ”micilor tricolori”.

De asemenea, Jovan Markovic a anunţat şi obiectivul României U21 pentru Euro.

”Deocamdată ne gândim să ieşim din grupă şi după vedem”, a adăugat şi jucătorul celor de Universitatea Craiova.

La Campionatul European 2023, România U21 face parte dintr-o grupă cu reprezentativele similare din Spania, Croaţia şi Ucraina.

Programul României U21 la Campionatul European 2023

Miercuri, 21 iunie

  • 19:00  Ucraina – Croaţia (Stadionul Giuleşti, Bucureşti)
  • 21:45  România – Spania (Stadionul Ghencea, Bucureşti)

Sâmbătă, 24 iunie

  • 19:00  România – Ucraina (Stadionul Ghencea, Bucureşti)
  • 21:45  Spania – Croaţia (Stadionul Giuleşti, Bucureşti)

Marţi, 27 iunie

  • 21:45  Croaţia – România (Stadionul Ghencea, Bucureşti)
  • 21:45  Spania – Ucraina (Stadionul Giuleşti, Bucureşti)

Afla mai multe despre: euro 2023echipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare