Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din play-out, afirmaţie în forţă înaintea etape decisive: ”Putem să ne salvăm direct de la retrogradare”

Antrenorul din play-out, afirmaţie în forţă înaintea etape decisive: ”Putem să ne salvăm direct de la retrogradare”

Fotbal intern

Comentarii

Tehnicianul Tony da Silva (43 de ani) susţine că Poli Iaşi va juca la victorie meciul decisiv cu Petrolul Ploieşti. El a adăugat că pe parcursul partidei nu va urmări rezultatele din celelalte jocuri.

Poli Iaşi o va întâlni în Copou pe Petrolul Ploieşti, duminică, 12 mai, de la ora 21:30, în ultima etapă a play-out-ului primei ligi la fotbal.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange 

Tony da Silva a afirmat, într-o conferinţă de presă, că în fiecare meci, echipa pe care o antrenează se bate pentru cele trei puncte şi la fel se va întâmpla în partida cu Petrolul, în urma căreia se va stabili dacă formaţia ieşeană rămâne sau nu în prima ligă.

Tony da Silva, optimist înainte de ultima etapă din play-out

”Noi toţi vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi. Am spus că luptăm până la ultimul fluier şi aşa se va întâmpla. Nu am vreo emoţie, fiecare meci este important. 

Putem să ne salvăm direct de la retrogradare după acest meci, dar putem şi să câştigăm meciul cu Petrolul şi să mergem la baraj. Sunt încrezător, e important ceea ce facem noi în teren”, a declarat Tony Da Silva, înainte de meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Echipa ieşeană ocupă locul opt în clasamentul din play-out, poziţie care asigură prezenţa la barajul pentru menţinerea în prima ligă.

Afla mai multe despre: pili iasitony da silvasuperliga 

viewscnt
Articole similare