Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tony da Silva, discurs spumos după Hermannstadt - Iaşi 0-1: ”Nu este frumos că am tras de timp, dar trebuie să fim şmecheri”

Tony da Silva, discurs spumos după Hermannstadt - Iaşi 0-1: ”Nu este frumos că am tras de timp, dar trebuie să fim şmecheri”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a obţinut o victorie crucială în lupta pentru evitarea retrogradării, 1-0 pe terenul lui Hermannstadt, iar moldovenii au urcat pe locul 14, cu 24 de puncte după opt etape de play-out.

La finalul partidei, Tony da Silva, antrenorul lui Poli Iaşi, şi-a cerut scuze pentru tragerile repetate de timp la care au apelat jucătorii săi în ultimele minute de joc.

Tehnicianul francez le-a cerut suporterilor ieşeni să umple arena din Copou la partida cu Petrolul, ce le poate asigura moldovenilor salvarea de la retrogradare.

Ce a declarat Tony da Silva după succesul cu Hermannstadt

”Este doar victoria băieţilor. Jucătorii au jucat cu inimă, cu calitate. Noi avem nevoie de puncte, nu este frumos că am tras de timp şi nu îmi place, dar din când în când trebuie să fim puţin mai şmecheri.

Nu am avut cum să schimb mult lucrurile de când am venit. Am spus că va lupta se va da până la ultimul fluier.

Avem nevoie de sprijinul suporterilor la ultimul meci. Trebuie să mergem înainte şi să luptăm până la sfârşit.

(n.r. despre jocul cu Petrolul) Fiecare meci are istoria lui. În momentul actual, ne gândim doar să ajungem cu bine la Iaşi, pentru că este un drum foarte obositor. Trebuie să ne recuperăm până duminică.

Acest oraş şi acest club merită să fie în Superliga”, a spus Tony da Silva, după Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1.

Afla mai multe despre: superligapoli iaşihermannstadt 

viewscnt
Articole similare