Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Superligă care l-a fermecat pe Basarab Panduru: „O să fiu mult mai atent la el de acum înainte!” | EXCLUSIV

Antrenorul din Superligă care l-a fermecat pe Basarab Panduru: „O să fiu mult mai atent la el de acum înainte!” | EXCLUSIV

UTA

Comentarii

Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoşani.

Basarab Panduru, impresionat de un antrenor din Superligă: „O să fiu atent la el!”

Expertul Orange Sport a prefaţat pe scurt noul sezon şi se aşteaptă la un echilibru fără precedent în Superliga României, având în vedere numeroasele nume uriaşe de antrenori prezenţi pe prima scenă a fotbalului românesc. Pandi l-a scos în evidenţă şi pe Bogdan Andone, tehnicianul de la FC Botoşani.

Fostul mare internaţional l-a lăudat pe antrenorul moldovenilor şi spune că va fi mult mai atent la treaba pe care o face Andone la clubul condus de Valeriu Iftime. Deşi era considerată retrogradată în momentul venirii lui Andone, FC Botoşani s-a redresat extraordinar, iar acum nu se află nici măcar pe loc de baraj.

„După părerea mea, sezonul viitor vom avea unul dintre cele mai interesante campionate. Îl avem pe Costel Gâlcă, pe Dan Petrescu, pe Gică Hagi, pe Bernd Storck, pe Neluţu Sabău, pe Dorinel Munteanu, pe Mircea Rednic, dar şi pe Bogdan Andone.

Vreau să-l vad mai bine pe Bogdan Andone. Nu am crezut deloc în el, nu am ştiut ce poate omul, nu am crezut că poate face ceva. Acum o să fiu mai atent la el. Face chiar foarte bine ceea ce face, într-o situaţie foarte grea la Botoşani”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurumircea rednicuta arad 

viewscnt
Articole similare