Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape de revenirea la FCSB, Malcom Edjouma a primit o ofertă din partea unui patron din Superliga: "Este un jucător bun"

Aproape de revenirea la FCSB, Malcom Edjouma a primit o ofertă din partea unui patron din Superliga: "Este un jucător bun"

Superliga

Comentarii

Malcom Edjouma, fotbalistul împrumutat de FCSB în Italia, la Bari, este aproape de revenirea la formaţia antrenată de Elias Charalambous, după un sezon lung în Serie B.

Fotbalistul francez în vârstă de 27 de ani, cu prezenţe în tricoul celor de la FCSB în sezonul în care gruparea "roş-albastră" a devenit campioană în Superliga, Edjouma are şanse mari să revină în România. MM Stoica a vorbit despre situaţia fotbalistului născut la Toulouse şi a anunţat că îi va transmite programul echipei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"(n.r. - Cu Edjouma aţi luat legătura?) Nu, l-am lăsat să termine campionatul şi îi vom trimite programul echipei. Îl vom adăuga pe grupul jucătorilor şi va primi programul, programul de vacanţă şi data reunirii. (n.r. A păstrat cineva legătura cu el?) Dawa (n.r - râde). Nu, omul era acolo, era la altă echipă, ce să-i spun?", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Malcom Edjouma, ţintă a unui patron din Superliga

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a vorbit despre un posibil interes pentru fotbalistul care a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB, cât şi al celor de la Viitorul Constanţa.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Sigur că da! Edjouma este un jucător bun, numai că s-a învăţat cu 12-15.000 de euro, nu mai vine la 6, 7 sau 8, din păcate. Am păţit treaba asta. Am ridicat plafonul salarial, dar nu la nivelul FCSB. L-am ridicat aşa aproape cât să spunem de Sibiu, Iaşi. Eu ştiu care sunt salariile în Liga 1. Nu vreau să creez discuţii, dar nu cred că mai mult de 6.000 de euro ar trebui să primească un jucător de Liga 1.", a spus Iftime, conform GSP.

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbfc botosanisuperligavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare