Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îi trimitem programul". Jucătorul pe care FCSB îl contactează pentru venirea la echipă pentru sezonul viitor | EXCLUSIV

"Îi trimitem programul". Jucătorul pe care FCSB îl contactează pentru venirea la echipă pentru sezonul viitor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat revenirea la echipă a lui Malcom Edjouma (27 de ani), jucător pe care reprezentanţii FCSB urmează să-l contacteze pentru a-l introduce în progrmaul echipei campioane a României.

Unul dintre jucătorii care se vor alătura lotului FCSB în sezonul viitor este Malcom Edjouma, francezul pe care Gigi Becali a fost de acord să-l împrumute cu clauză de cumpărare la Bari, în liga a doua din Italia. Italienii n-au, însă, de gând să-l achiziţioneze definitiv pe Ejdouma.

Împrumutat la Bari, Malcom Edjouma va reveni la FCSB şi va intra în programul echipe

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat că Malcom Edjouma urmează să primească programul echipei pentru perioada următoare şi data la care este programată reunirea lotului pentru noul sezon de Superligă.

"(n.r. - Cu Edjouma aţi luat legătura?) Nu, l-am lăsat să termine campionatul şi îi vom trimite programul echipei. îl vom adăuga pe grupul jucătorilor şi va primi programul, programul de vacanţă şi data reunirii. (n.r. A păstrat cineva legătura cu el?) Dawa (n.r - râde). Nu, omul era acolo, era la altă echipă, ce să-i spun?", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB se reuneşte pe 14 iunie pentru a relua pregătirile pentru noul sezon din Superligă, unul în care îşi va apăra titlul de campioană şi va încerca accedera în grupele unei competiţii europene.

Malcom Edjouma mai are contract cu FCSB până în vara lui 2026. Rămăne de văzut, însă, dacă mijlocaşul francez va continua sau nu la FCSB începând din această vară, chiar dacă se va alătura lotului condus de Mihai Pintilii şi Elias Charalmabous.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbmihai stoicaprogramreveniresuperliga 

viewscnt
Articole similare