Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt cei doi bărbaţi misterioşi care l-au însoţit pe Becali la Arena Naţională: "Sunt pustnici. Am vorbit cu el să-i lase să vină"

Cine sunt cei doi bărbaţi misterioşi care l-au însoţit pe Becali la Arena Naţională: "Sunt pustnici. Am vorbit cu el să-i lase să vină"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a revenit, după ani, pe stadion la un meci al echipei sale. Latifundiarul din Pipera a sosit la Arena Naţională însoţit de doi călugări şi a dezvăluit cine l-a convins să meargă din nou la o partidă jucată de FCSB.

"M-a rugat toată familia să vin. M-au rugat fetele, soţia, ginerele. Mai ales că a venit şi nepoate mea, Măriuca. A zis: <<Să-i spui lui Papu (n.r. Gigi Becali) să se uite la televizor, să mă vadă la televizor>>.

Aşa că am zis să vin să o văd chiar aici pe stadion. (n.r. Becali a venit însoţit de doi călugări) Le-am şi spus că ei sunt fraţii mei, dacă nu vin ei, eu nu merg. Aşa că au venit tocmai de la Vâlcea. Am vrut să vin cu fraţii mei care s-au rugat pentru mine să câştig titlul acesta.

Ei sunt fraţii mei, îi iubesc, dacă nu îi văd o săptămână sau două, mi-e foarte dor de ei. M-am obişnuit cu ei, îi iubesc ca fraţii. Eu am luat binecuvântare de la episcop ca să vină ei, ei sunt călugări pustnici" , a declarat Gigi Becali.


ŞTIREA INIŢIALĂ

FCSB joacă astăzi, pe Arena Naţională, cu CFR Cluj, iar jucătorii lui Elias Charalambous vor avea parte şi de o surpriză plăcută din partea patronului Gigi Becali.

Absent în ultimii ani de pe stadion la meciurile echipei sale, Gigi Becali a luat o decizie de ultim moment înaintea duelului de sâmbătă cu CFR Cluj.

Deşi iniţial anunţase că nu va veni la Arena Naţională, latifundiarul din Pipera s-a răzgândit chiar în cursul zilei de astăzi.

Conform surselor Orange Sport, Gigi Becali va fi prezent în tribunele Arenei Naţionale la partida cu CFR Cluj, care va începe la ora 20:00. 

"Dacă dânsul consideră că trebuie să fie alături de noi, cu siguranţă îl vom aştepta. Ne-am bucura" , declara Adrian Şut, în urmă cu o lună.

Meciul FCSB - CFR Cluj va fi în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare