Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a recunoscut oferta de 8 milioane de euro venită pentru el, iar echipa este una importantă în Europa : "Ştiu 100%"

Florinel Coman a recunoscut oferta de 8 milioane de euro venită pentru el, iar echipa este una importantă în Europa : "Ştiu 100%"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (26 de ani) este pe picior de plecare de la FCSB, după şapte ani petrecuţi la actuala campioană a României. Atacantul lateral se îndreaptă spre Qatar, la Al-Duhail, iar în pragul plecării a dezvăluit care au fost celelalte două oferte concrete pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Florinel Coman se pregăteşte să plece spre Qatar, însă putea ajunge în Portugalia

Joi, Gigi Becali i-a primit la palatul de Aleea Alexandru pe reprezentanţii clubului Al-Duhail, clubul din Qatar care e pregătit să-l transfere pe Florinel Coman. Finanţatorul FCSB le-a oferit două variante, pentru a achita suma în privinţa mutării lui Florinel Coman

La SportCast cu Sile, Florinel Coman, care i-a avut alături pe alţi doi campioni, Ştefan Târnovanu şi Elias Charalambous, a oferit ultimele detalii şi a recunoscut că nu mai este cale de întoarcere, întrucât şi-a dat cuvântul că se va transfera la clubul din Doha, Qatar. 

"Eu n-am semnat încă. Dacă se plăteşte clauza de 5 milioane, voi pleca, 100%. Mă interesez unde merg, nu pot pleca de capul meu. E totul safe acolo, Doha e un oraş foarte frumos. Nici eu nu sunt fan, îmi place natura, dar e un oraş în care m-am gândit ca familiei să-i fie bine. În Arabia Saudită sunt unele oraşe nu foarte ok. Cu Alibec am vorbit şi mi-a zis să mă duc, am înţeles că antrenorul (n.r. - Galtier) mă doreşte şi a contat şi asta, că nu mă duceam să stau pe acolo.

Sunt de mulţi ani aici, e clar că vreau şi eu să schimb, să experimentez şi altceva, că nu pot rămâne toată viaţa aici şi mă gândeam de mult la momentul schimbării.

Am mai avut oferte şi nu am fost lăsat, dar acum depinde de mine. N-am fost pus în situaţia de a alege, acum depinde de mine, pot spune da sau nu. Nu mai pot acum să mă sucesc, dacă am spus ceva aşa rămâne", a declarat Florinel Coman, la SportCast cu Sile. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Sporting Lisabona şi Orlando City, printre echipele care au făcut oferte în trecut pentru Florinel Coman

Totuşi, prima oportunitate de transfer pentru Florinel Coman a fost în 2019. După semifinala reuşită de România U21, fotbalistul de la FCSB a fost dorit de Sporting Lisabona, club cu 20 de titluri în Portugalia, care a oferit opt milioane de euro. O altă echipă interesată a fost Orlando City, din MLS. 

"Ofertele trecute nu mai contează acum. A contat după Campionatul European U21, când am avut o ofertă, de la Sporting, opt milioane, dacă nu mă înşel. S-au cerut mai mulţi bani, au fost nişte discuţii, am vorbit cu patronul, cu nea Giovanni (n.r. - Becali, fostul agent), şi nu s-a făcut transferul. 

Oamenii atât ofereau, s-a cerut mai mult, dar eu n-am scăzut nivelul fotbalul, să zic că gata, că n-am fost lăsat să plec. Asta e oferta pe care o ştiu 100%. 

Şi mai ţin minte o ofertă cu nea Giovanni, din America, de la Orlando, da, în pandemie. Atunci a venit oferta, în pandemie, iar atunci au venit cu nişte bani, s-a cerut o altă sumă şi...", a mai spus Florinel Coman, cel care a câştigat titlul cu FCSB şi care poate fi şi golgheterul Superligii, în acest sezon. 

  • 232 de meciuri, 63 de goluri şi 62 de pase decisive sunt cifrele lui Florinel Coman la FCSB. 

Afla mai multe despre: florinel comantransfer florinel comanflorinel coman plecare fcsbflorinel coman sporting lisabona 

viewscnt
Articole similare