Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, motivat înainte de meciul care o poate scăpa pe Dinamo de retrogradare: "Relaxarea e evidentă, ne dorim un rezultat pozitiv"

Laszlo Balint, motivat înainte de meciul care o poate scăpa pe Dinamo de retrogradare: "Relaxarea e evidentă, ne dorim un rezultat pozitiv"

Petrolul

Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti a prefaţat ultima partidă a echipei sale din acest sezon, o deplasare dificilă pe terenul celor de la Poli Iaşi.

Petrolul Ploieşti a reuşit să evite retrogadarea în Liga 2, în acest sezon, după o serie modestă de rezultate în play-out. Echipa preluată de Laszlo Balint după plecarea lui Florin Pârvu a scăpat de emoţiile retrogradării după victoria împotriva celor de la Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Ploieştenii joacă un rol important în ceea ce priveşte bătălia din zona retrogradării, acolo unde cinci echipe încearcă să evite retrogradarea în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Petrolul o înfruntă pe Poli Iaşi, în Moldova, într-un meci ce se anunţă sold-out. Poli Iaşi ocupă, înainte de ultima etapă din play-out, poziţia a 14-a în clasament, o poziţie care duce la barajul de menţinere în prima ligă. În cazul unei victorii a celor de la Dinamo şi o înfrângere a Politehnicii Iaşi în faţa Petrolului, Poli Iaşi va retrograda direct în Liga 2.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Laszlo Balint a vorbit despre relaxarea resimţită la nivelul lotului, după victoria echipei în faţa celor de la Oţelul Galaţi, cât şi despre modalităţile prin care a încercat să-şi motiveze jucătorii să obţină un rezultat pozitiv la partida de pe terenul celor de la Poli Iaşi.

Laszlo Balint: "Am discutat cu băieţii, sunt conştienţi că luptăm pentru orgoliu"

"Într-adevar, ne găseşte acest ultim meci al sezonului într-o poziţie în care suntem lipsiţi de emoţii, dar asta nu înseamnă că vom merge relaxaţi sau fără niciun obiectiv la Iaşi. Ne dorim să terminăm acest sezon cu fruntea sus şi cu un rezultat pozitiv.

Acestă relaxare este evidentă, am spus-o după meciul cu Galaţi, a fost o perioadă dificilă pentru noi toţi iar acel rezultat a adus liniştea necesară, am avut discuţii cu băieţii, sunt conştienţi că luptăm pentru orgoliul nostru, pentru prestigiul clubului şi pentru a termina sezonul cu fruntea sus, asta înseamnă o evoluţie bună şi ne dorim să terminăm sezonul cu un rezultat pozitiv.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mereu sunt obligat să găsesc resurse prin care să îi motivez pe băieţi, până la urmă, acest joc, o eventuală victorie împreună cu jocul rezultatelor ne poate sălta în clasament, chiar două poziţii şi asta cred că este mai mult decât suficient pentru tot ce înseamnă motivare pentru noi. Eu cred că este o motivaţie mai mult decât suficientă. 

Categoric, este un meci frumos, vom juca în faţa unui stadion plin, o echipă care are mare nevoie de puncte, dar noi ne uităm la ce trebuie să facem ca să obţinem victoria şi să ne bucurăm de acest meci pentru că ne-am scuturat de acele momente grele, acea presiune a locurilor din zona retrogradării.

Sper ca jucătorii să aibă plăcere, să evolueze cât mai aproape de potenţialul lor, trebuie să scoată la suprafaţă potenţialul lor şi să facă un meci bun. Vom merge cu tot lotul, mai puţin Jair care după meciul de acasă cu Galaţi a acuzat o problemă musculară şi nu s-a antrenat toată această săptămână.", a declarat Laszlo Balint, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Poli Iaşi.

 

Afla mai multe despre: laszlo balintpoli iasipetrolulpetrolul ploiestisuperligaplay-outdinamo 

viewscnt
Articole similare