Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După trei decenii se desparte de PSG! Nasser Al-Khelaifi i-a dat un mesaj special: "Va rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor"

După trei decenii se desparte de PSG! Nasser Al-Khelaifi i-a dat un mesaj special: "Va rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor"
Comentarii

Crainic al arenei Parc des Princes din 1998, Michel Montana, se va pensiona la finalul sezonului, după ce a fost prezent la aproape 700 de meciuri.

Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. Nasser Al-Khelaifi i-a transmis un mesaj

Meciul PSG-Toulouse, din etapa a 33-a a Ligue 1, va fi, aşadar, ultima sa apariţie. "După trei decenii, a sosit momentul să pun capăt carierei mele de crainic la Parc des Princes. De-a lungul anilor, am dezvoltat o afecţiune nemărginită pentru această meserie. Întotdeauna mi-am dorit să mă văd ca o legătură între club şi voi, suporterii noştri loiali. Această legătură, colorată în roşu şi albastru, această legătură sonoră, a rezistat timpului. Cu o imensă mândrie privesc înapoi la toţi aceşti ani minunaţi", a spus viitorul pensionar.

Preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, i-a adus un omagiu lui Montana. "Vocea legendară a lui Michel a creat o legătură puternică cu fanii parizieni. El va rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor clubului. Suntem recunoscători pentru cei 30 de ani pe care i-am petrecut împreună şi îi mulţumim lui Michel pentru pasiunea şi dedicarea sa, dorindu-i în acelaşi timp o pensionare binemeritată", a declarat preşedintele Paris-SG, Nasser Al-Khelaïfi.

Michel Montana are 68 de ani.

 

 

Afla mai multe despre: psgnasser al-khelaifimichel montana 

viewscnt
Articole similare