Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticată de Gigi Becali, Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală din Liga Campionilor

Criticată de Gigi Becali, Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală din Liga Campionilor

Fotbal

Comentarii

O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League.

Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona, programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:30, pe Stamford Bridge. Din brigadă mai fac parte asistenţii Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov, în timp ce al patrulea oficial va fi Frida Klarlund, din Danemarca. În camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Cătălin Popa.

Iuliana Demetrescu, la centru în Chelsea - Barcelona, meci din Liga Campionilor la fotbal feminin

În manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal feminin, disputată la Barcelona, Chelsea a câştigat cu 1-0. Barcelona nu mai pierduse un meci pe teren propriu din 2019 şi, pentru prima dată din martie 2016, nu a reuşit să înscrie pe teren propriu într-un meci de Liga Campionilor.

În cealaltă semifinală, programată duminică, 28 aprilie, se întâlnesc, la Paris, PSG şi Lyon, 2-3 în tur. Finala va avea loc în 25 mai, la Bilbao.

Gigi Becali este nemulţumit de noua modă în ceea ce priveşte arbitrii delegaţi la partidele de fotbal masculin, în special, este deranjat de delegările femeilor la meciurile de fotbal masculin. 

Patronul celor de la FCSB a fost avertizat în urma declaraţiilor sale, atât la adresa Iulianei Demetrescu, cât şi la adresa Cristinei Trandafir, doi arbitri cu prezenţe la meciuri din Superliga.

"Am văzut meciul Voluntari – Mioveni! Arbitru a fost o femeie (n.r. Iuliana Demetrescu), cu sânii în vânt pe teren! Aţi mai pomenit aşa ceva? Asta ne mai trebuia! Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Ştiu, aşa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem şi noi aşa? Du-te la fotbal feminin", spunea Gigi Becali, în luna mai a anului trecut.

Afla mai multe despre: iuliana demetrescugigi becalichampions leagueuefa women champions leaguesuperliga 

viewscnt
Articole similare