Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Simion l-a vizitat azi pe Gigi Becali, iar finanţatorul FCSB a spus ce a dorit politicianul: "Atunci împrumutam cu 500.000 de euro"

George Simion l-a vizitat azi pe Gigi Becali, iar finanţatorul FCSB a spus ce a dorit politicianul: "Atunci împrumutam cu 500.000 de euro"

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat motivul pentru care preşedintele AUR, George Simion, şi Mihail Neamţu, candidat partidului la alegerile europarlamentare, l-au vizitat, joi, la palatul din centrul Bucureştiului.

Ce a făcut George Simion acasă la Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a anunţat după vizita de azi

A fost o zi plină pentru finanţatorul FCSB, într-o perioadă în care echipa se pregăteşte pentru sărbătoarea titlului cucerit în România. Imediat după meciul cu CFR Cluj de sâmbătă, FCSB mută evenimentul pe străzi, într-un autocar descoperit, care se va îndrepta spre Piaţa Constituţiei

Joi, FCSB a negociat cu reprezentanţii clubului care vrea să-l transfere pe Florinel Coman, iar Gigi Becali a avut de rezolvat şi alte aspecte. 

La palatul din Aleea Alexandru au sosit doi politicieni importanţi, George Simion şi Mihail Neamţu, iar Gigi Becali a dezvăluit că încearcă să găsească o modalitate legală pentru a acorda un împrumut. 

„George Simion a vrut să-i cunoască pe părinţii mei de la Mănăstirea Comanca. Se cunoştea cu unul dintre ei şi i-a spus că e aici, aşa că a zis că vrea să-i vadă. Şi să vedem dacă-i dau o mână de ajutor lui Neamţu, că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai cred că e timp. E campania deja începută şi nu se poate.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dacă venea mai devreme, împrumutam partidul cu 500.000 de euro, aşa cum am făcut-o şi cu PSD (n.r- partid din partea căruia Gabriela Firea, fina lui, candidează la Primăria Capitalei), iar PSD dădea banii. Împrumutam şi AUR şi după aceea îi dădea înapoi.

Să vedem o formulă, poate-l împrumut pe Neamţu şi să finanţeze el campania. Dar să vedem dacă e legal. Eu am făcut puşcărie, aşa că suflu şi în iaurt. Să vadă dacă e lege care să mă apere, să fiu apărat de un miliard de legi. Şi fac şi public, să vină procurorul sau miliţianul să-mi spună că nu e bine. Eu anunţ tot. Am făcut puşcărie degeaba. Ajunge cu mizeriile făcute!

Eu nu fac nimic ascuns, nimic penal! Eu spun tot acum. Vina mea, la schimbul de terenuri, e că am negociat să mă îmbogăţesc. Îmi fură maşina şi fac puşcărie că mi-am recuperat maşina şi am dat cafea şi băutură la hoţi. Becali la puşcărie, hoţii se plimbau liberi.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Am dat bani să se joace un meci corect, am făcut puşcărie. Bă, nebunule, am dat să se joace corect! Aşa că mi-e frică. Toată ziua Talpan îmi face dosare, nici nu mă mai duc la Instanţă. Toată ziua am doar procese cu Talpan. Procese, procese, procese. Cere 30-40-50.000 de euro. M-a săturat. Lasă-mă, mă! Le-am aruncat. Nu mă mai duc, să vadă judecătorii că e «tralatichi». Acum o să-mi ceară 50.000 de euro că am zis «tralatichi»”, a spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

Afla mai multe despre: george simiongeorge simion gigi becaligeorge simion palat gigi becali 

viewscnt
Articole similare