Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski a bifat primul său hattrick în campionatul Spaniei, iar Barcelona s-a impus cu 4-2 în meciul cu Valencia

Lewandowski a bifat primul său hattrick în campionatul Spaniei, iar Barcelona s-a impus cu 4-2 în meciul cu Valencia

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins-o, luni seara, pe teren propriu, scor 4-2, pe Valencia CF, într-un meci din etapa a 33-a din La Liga. Lewandowski a înscris un hattrick.

Catalanii au marcat primii, prin Fermin Lopez, în minutul 22, dar oaspeţii au egalat repede, în minutul 27, prin Hugo Duro, iar în minutul 38 au trecut la conducere după ce Pepelu a transformat un penalty acordat pentru faultul comis în careu de Ronald Araujo la Peter Gonzalez.

Oaspeţii au rămas însă în zece jucători după eliminarea portarului Giorgi Mamardashvili, din minutul 45+4. Elevii lui Xavi au egalat în minutul 49, când Ilkay Gundogan a centrat şi Lewandowski a înscris cu o lovitură de cap.

Atacantul polonez a marcat şi golurile care au adus victoria catalanilor, în minutul 82, şi dintr-o lovitură liberă impecabil executată, în minutul 90+3.

Lewandowski a reuşit primul său hat-trick din La Liga şi a ajuns la 16 goluri stagionale. Barcelona s-a impus cu 4-2, care este pe locul 2 în clasament, cu 73 de puncte. Valencia are 47 de puncte şi ocupă poziţia a 8-a, iar lider este Real Madrid, cu 84 de puncte.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare