Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mare şmecherie”. Nici campionii de la FCSB nu l-au impresionat cum a făcut-o el: ”De mult timp n-am mai văzut un jucător cu aşa fente” | EXCLUSIV

”Mare şmecherie”. Nici campionii de la FCSB nu l-au impresionat cum a făcut-o el: ”De mult timp n-am mai văzut un jucător cu aşa fente” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ediţia 2023-2024 a Superligii României este pe cale să se încheie şi a venit vremea de tras concluzii. Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a făcut o comparaţie între doi jucători care evoluează pe aceeaşi poziţie: Philip Otele (25 de ani) şi Alex Mitriţă (29 de ani).

Cu o etapă rămasă de jucat din campionatul României, Basarab Panduru a făcut o analiză a celor mai buni jucători din acest sezon în Superligă.

Una dintre comparaţiile expertului Orange Sport a fost cea între Philip Otele şi Alex Mitriţă, jucători ce evoluează în banda stângă a atacului, primul - la CFR Cluj, cel din urmă - la Universitatea Craiova.

Jucătorul din Superligă răsfăţat de Basarab Panduru: ”Îmi place de el. Este un jucător excepţional”

Otele a marcat 17 goluri şi a livrat opt pase decisive în 39 de meciuri jucate în această stagiune de campionat pentru CFR, în timp ce Mitriţă a oferit 16 goluri şi 12 assist-uri în 34 de meciuri pentru olteni.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Basarab Panduru s-a arătat încântat de ceea ce poate face Otele, de tehnica acestuia şi s-a declarat un fan al jucătorului clujean.

Cât despre Mitriţă, analistul a punctat faptul că acesta are de partea sa experienţa, dar şi verstatilitatea în teren, putând juca şi în spatele vârfului.

”Îmi place de Otele, un jucător excepţional. De mult timp n-am mai văzut un jucător cu asemenea fente. Este o mare, mare şmecherie. Îmi place mult de Otele.

Nu prea putem să comparăm pentru că Mitriţă are 29 de ani, are experienţă în spate, 16 goluri marcate, când pleacă cu mingea la picior, e altceva.

Sunt foarte mulţi jucători buni acolo, în partea stângă, la naţională. Îmi place că Mitriţă ar putea să joace şi număr 10”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În cea mai recentă etapă din play-off, Philip Otele a marcat golul prin care CFR Cluj a învins-o pe FCSB pe Arena Naţională (1-0), în timp ce hat-trick-ul lui Alex Mitriţă i-a ajutat pe cei de la Universitatea Craiova să smulgă un punct de pe terenul celor de la Farul Constanţa (3-3).

Programul ultimei etape din play-off-ul Superligii României:

  • Rapid - FCSB
  • CFR Cluj - Farul Constanţa
  • Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe

Afla mai multe despre: superligaphilip otelealex mitritasuperligacfr clujcraiova 

viewscnt
Articole similare