Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul care l-ar fi făcut pe MM Stoica să se retragă din fotbal: "Am fost hotărât să renunţ la carieră" | EXCLUSIV

Meciul care l-ar fi făcut pe MM Stoica să se retragă din fotbal: "Am fost hotărât să renunţ la carieră" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a revenit la emisiunea "Întrebaţi şi voi!", pentru un episod special dedicat performanţei obţinute de FCSB, câştigarea acestui sezon de Superliga.

Oficialul celor de la FCSB a răspuns întrebărilor adresate de peste 1.800 de oameni, dintre care au fost alese cele mai interesante, pentru oficialul celor de la FCSB.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mihai Stoica şi-a amintit de meciul care l-a împins aproape de retragerea din fotbal. MM a vorbit despre duelul din sferturile Cupei UEFA, în faţa celor de la Rapid, meci pe care "roş-albaştrii" l-au câştigat. Steaua avea să se prăbuşească în semifinală, în faţa englezilor de la Middlesbrough, echipă care a cedat în finala disputată împotriva celor de la Sevilla.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a vorbit şi despre eşecul din sezonul precedent, sezon în care FCSB a pierdut titlul pe ultima sută de metri, împotriva Farului Constanţa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

MM Stoica: "Era meciul fără revanşă"

"Am fost hotărât să renunţ la carieră, nu neaparat la funcţia pe care o aveam atunci, în 2006, daca ne-ar fi eliminat Rapidul din Cupa UEFA, din sferturi. Era meciul fără revanşă şi nu cred că puteam să duc un asemenea insucces în spate, mi-aş fi dori să pot continua, dar nu cred că puteam continua.

Anul trecut nu mi-a trecut niciodata prin cap asta doar că după am avut o tentativă, dar nu neaparat pentru că se întâmplase la meciul ală, am avut o tentativă pentru că am simtiţ eu aşa, că sunt inutil, dar am realizat pe urma că nu sunt inutil.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Întrebaţi şi voi!

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicarapidsteauasuperliga 

viewscnt
Articole similare