Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan nu s-a putut abţine după titlul câştigat de FCSB. Le-a dat interzis în Ghencea şi a lansat un nou atac: "Titlul 27? Nu există!"

Florin Talpan nu s-a putut abţine după titlul câştigat de FCSB. Le-a dat interzis în Ghencea şi a lansat un nou atac: "Titlul 27? Nu există!"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat titlul în Superliga, în acest sezon, după o campanie excelentă pe parcursul întregului campionat.

Echipa antrenată de Elias Charalambous este campioană în Superliga, după victoria în faţa Farului şi este aproape de sărbătoarea oficială de titlu. Echipa patronată de Gigi Becali va sărbători titlul la finalul partidei cu CFR Cluj, din etapa a 9-a.

Florin Talpan, oficial al clubului din Liga 2, CSA Steaua Bucureşti, a lansat un atac direct către tabăra lui Gigi Becali şi speră să-i spulbere speranţele de a juca în Ghencea, echipei finanţate de Becali.

Talpan s-a legat şi de numărul de titluri câştigate de FCSB şi susţine că 27 de titluri nu reflectă adevărata cifră a trofeelor câştigate de FCSB, în competiţia internă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Florin Talpan: "FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea"

"FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea, atât timp cât ei nu respectă hotărârile instanţei de judecată. Au demonstrat din nou că sunt de rea credinţă. Au fost puşi jucătorii, cred, să se pozeze că au câştigat nu ştiu câte titluri, 27, ceva de genul ăsta, în condiţiile în care ei nu au cum să aibă acest număr de titluri", a declarat Florin Talpan, conform sport.ro

CSA Steaua a ratat promovarea în Superliga, în sezonul trecut, din cauza faptului că nu au avut drept de promovare, deşi au încheiat sezonul pe o poziţie care ar fi putut să o ducă în prima ligă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În acest sezon, fotbaliştii armatei au ratat cu totul obiectivul clubului, calificarea în play-off-ul ligii secunde. Astfel, echipa antrenată de Daniel Opriţa evoluează în play-out-ul din eşalonul secund.

Afla mai multe despre: florin talpangigi becalisuperligafcsbcsa steauasteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare