Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Florin Talpan revendică o nouă victorie împotriva FCSB, în instanţă: "În loc să fiu recompensat pentru reuşitele mele, mi s-a luat din salariu!"

FOTO | Florin Talpan revendică o nouă victorie împotriva FCSB, în instanţă: "În loc să fiu recompensat pentru reuşitele mele, mi s-a luat din salariu!"galerie foto

Steaua

Comentarii

Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucureşti, a anunţat printr-un mesaj pe pagina de Facebook "o nouă victorie" în obţinută în procesul cu FCSB pentru marca "Steaua Bucureşti".

Curtea de Apel Bucureşti a respins, joi, apelul formulat de avocaţii FCSB la decizia iniţială, în intenţia de a anula mărcile din patrimoniul CSA Steaua Bucureşti. În mesajul tranmsis pe reţelele sociale, Talpan a trimis "săgeţi" către conducerea Ministerului Apărării Naţionale!

Florin Talpan, triumfător: "Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea!"

Apelul formulat de avocaţii FCSB a fost respins ca "nefondat", iar Florin Talpan a revendicat o nouă victorie împotriva oamenilor lui Gigi Becali. Mai mult, juristul clubului "roş-albastru" a anunţat că doreşte să fie recompensat pentru randamentul său foarte bun în procesele cu FCSB.

"O nouă victorie a mea în instanţă! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti!

Am muncit ca de obicei foarte mult, şi am satisfacţia că instanţa mi-a dat dreptate!

În loc sa fiu recompensat pentru toate reuşitele mele, mi s-a luat din salariu şi cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe!

Sunt mândru de munca mea şi de eforturile pe care le-am făcut!

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile, iar conducerea Ministerului Apărării Naţionale să nu mă aprecieze şi să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepţie, spor pe care îl merit, deoarece am câştigat dosare foarte grele şi am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua Bucureşti, numele Steaua Bucureşti si palmaresul echipei de fotbal!

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apararii Nationale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!", a transmis Florin Talpan.

Afla mai multe despre: florin talpanvictoriecsa steauafcsbproces marca steaua 

viewscnt
Articole similare