Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Chalarambous a petrecut în stil românesc după titlu şi a recunoscut cum i s-a părut. A rămas marcat de fotbaliştii săi: "I-am văzut" | EXCLUSIV

Elias Chalarambous a petrecut în stil românesc după titlu şi a recunoscut cum i s-a părut. A rămas marcat de fotbaliştii săi: "I-am văzut" | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a petrecut alături de echipa campioană, iar antrenorul FCSB a spus cum s-a simţit la momentul organizat în cadrul bazei sportive din Berceni.

Elias Chalarambous a dansat pe melodii româneşti şi a spus cum i s-a părut. Fotbaliştii l-au fascinat: "Pintilii e mai bun decât mine la asta"

FCSB a devenit matematic campioana României după victoria cu Farul, iar după fotbaliştii, antrenorii, stafful şi oficialii s-au mutat la o petrecere privată în cadrul bazei sportive din Berceni. 

A fost atmosferă de sărbătoare, iar Florinel Coman şi fotbaliştii au cântat şi au dansat pentru a marca momentul. 

Inclusiv Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au avut un moment special, când artistul chemat le-a rostit numele pe ritmurile melodiei. 

Antrenorul şi delegatul au dansat împreună, iar tehnicianul cipriot a spus cum i s-a părut petrecerea în stil românesc. Charalambous a recunoscut că a savurat felul în care fotbaliştii s-au manifestat pentru titlul cucerit în Superliga. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Mulţumesc pentru felicitări! Sunt de acord cu tine 100% că trebuie să înţelegem când trebuie să şi petrecem. Dacă ne-ai văzut, pe mine şi pe jucătorii mei în special, în timpul acestui sezon, când am obţinut câteva victorii, nu am sărbătorit prea mult. Am fost tot timpul, în special jucătorii, care au fost modeşti. Nu am făcut petreceri mari în timpul sezonului şi am aşteptat acest moment incredibil la finalul sezonului, ca să ne îndeplinim obiectivul, să câştigăm campionatul şi să sărbătorim.

Am sărbătorit din toată inima, ne-am bucurat foarte mult şi acesta a fost momentul. M-am bucurat personal, cu stafful meu, dar cel mai mult m-am bucurat când mi-am văzut jucătorii cântând, dansând împreună, a fost o placere foarte mare pentru mine. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

(n.r. - cum a fost dansul cu Pintilii) E mai bun decât mine, să fiu sincer! Are un ritm bun, el a condus dansul, ştie să danseze, eu nu sunt atât de bun, dar cred că o să îmbunătăţim acest aspect", a spus Elias Charalambous, pentru Orange Sport. 

După meciul cu CFR Cluj, când se va decerna trofeul campioanei, FCSB va avea autocar descoperit şi o petrecere în Piaţa Constituţiei

 Galerie foto

Afla mai multe despre: elias charalambouselias charalambous petrecere fcsbpetrecere fcsb titlu 

viewscnt
Articole similare