You are here:

VIDEO | Dedicaţia pe care Florinel Coman i-a spus-o lăutarului de faţă cu echipa! "Tot din partea lui". Melodia preferată a fotbaliştilor

VIDEO | Dedicaţia pe care Florinel Coman i-a spus-o lăutarului de faţă cu echipa! "Tot din partea lui". Melodia preferată a fotbaliştilor

FCSB

Comentarii

Florinel Coman, fotbaliştii şi oficialii de la FCSB au mutat petrecerea în baza sportivă din Berceni. Au fost cântece atât din partea suporterilor prezenţi, cât şi din partea lăutarului care a întreţinut atmosfera.

Care a fost melodia preferată a fotbaliştilor de la FCSB. Florinel Coman a dat o dedicaţie specială

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Liderul a cucerit matematic titlul, în cele din urmă, iar sărbătoarea a început încă de la Arena Naţională, acolo unde 30.000 de suporteri au făcut atmofseră. 

La câteva ore distanţă, cei de la FCSB s-au urcat în autocat şi s-au mutat în baza de la Berceni, unde au fost aşteptaţi de suporteri cu torţe şi o atmosferă de sărbătoare. 

MM Stoica s-a aruncat în piscină, iar Florinel Coman a avut parte de un moment artistic la microfon

Florinel Coman, al cărui transfer este aproape de a fi realizat, conform ultimelor detalii oferite de Gigi Becali, a fost în formă. 

Lăutarul care le-a cântat celor de la FCSB a fost Alex Botea, iar una dintre cele mai cerute melodii a fost "Steaua e numai una". "Made in Romania" n-a lipsit. 

"Mbappe" de la FCSB s-a simţit excelent şi a fost primul la dedicaţii. La un moment dat, printre artificii şi dansul campionilor, Florinel Coman a avut o dedicaţie pe care i-a spus-o interpretului. 

"Tot din partea lui Coman pentru cea mai frumoasă familie şi se simte bine că e alături de echipă / De la Coman pentru toţi prietenii, pentru toată echipa Steaua", s-a auzit de la microfon. 

VIDEO | Imagini de la petrecerea FCSB organizată în baza din Berceni

Afla mai multe despre: florinel comanflorinel coman fcsbpetrecere fcsb 

viewscnt
Articole similare