Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Gigi Becali i-a decis în direct viitorul lui Florinel Coman: "În seara asta am fost mai buni fără el" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Gigi Becali i-a decis în direct viitorul lui Florinel Coman: "În seara asta am fost mai buni fără el" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre Florinel Coman, fotbalistul "vedetă" al celor de la FCSB, subiectul unui transfer de 5.000.000 de euro, în această vară.

FCSB a cucerit titlul după o pauză de nouă ani de zile şi are planuri mari pentru sezonul viitor, calificarea în grupele UEFA Champions League. Un jucător instrumental pentru succesul din acest sezon au fost contribuţiile lui Florinel Coman, golgheterul echipei.

Patronul celor de la FCSB a luat o decizie importantă în viitorul lui Florinel Coman, jucător care ar putea pleca în Qatar, în această vară, în schimbul sumei de 5.000.000 de euro, clauza de reziliere a contractului "şeptarului" de la FCSB.

Ce a decis Gigi Becali în privinţa lui Florinel Coman

Gigi Becali vrea să îl păstreze pe Florinel Coman, cel puţin pentru preliminariile competiţiilor europene, perioadă a sezonului în care lotul celor de la FCSB va fi utilizat la turaţie maximă, în contextul volumului ridicat de meciuri într-o scurtă perioadă de timp.

FCSB va porni campania europeană în preliminariile UEFA Champions League şi va fi cel mai probabil cap de serie în primul tur preliminar.

"Îţi spun un lucru, deşi o să încerc să îl ţin pe Coman, o să spun realitatea. În seara asta am fost mai buni fără Coman, decât cu Coman. Avem mai multă siguranţă în apărare, fără el. Coman nu are nevoie să se apere, Coman în teren e periculos la orice fază.", a declarat Gigi Becali, la emisiunea Sport Center.

  • 6.000.000 de euro este cota de piaţă a "şeptarului" de la FCSB, conform transfermarkt.com
  • Coman a înscris 19 goluri în 37 de partide în toate competiţiile în tricoul celor de la FCSB, în acest sezon şi este golgheterul "roş-albaştrilor".

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comansuperligafcsbtransfer florinel comanflorinel coman 

viewscnt
Articole similare