Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, după ce a cucerit titlul de campion alături de FCSB: „Cel mai emoţionant moment! Am avut încredere în ei”

Florinel Coman, după ce a cucerit titlul de campion alături de FCSB: „Cel mai emoţionant moment! Am avut încredere în ei”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman nu a evoluat în meciul dintre FCSB şi Farul, fiind uşor accidentat, dar i-a încurajat pe colegii săi din tribună.

Prima reacţie a lui Florinel Coman după ce a cucerit titlul de campion

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa „marinarilor” lui Gică Hagi şi este campioană matematic în Superliga României. Imediat după meci, de pe teren, Florinel Coman a oferit un scurt interviu în care şi-a exprimat emoţiile câştigării titlului.

„Au fost multe emoţii. Chiar am avut emoţii din primul minut. Orice fază ţi se pare periculoasă când stai şi nu participi, dar eu aveam încredere în băieţi şi simţteam că va fi seara noastră şi că ne vom bucura împreună. Mă bucur de ce am realizat în această seară.

E după 9 ani de aşteptare acest titlu, dar până la urmă trebuie să sărbătorim şi vom vedea. Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant, golul de 2-1”, a spus Florinel Coman imediat după meci.

Mihai Lixandru, prima reacţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Nici nu realizez ce se întâmplă! Doar mă bucur”

„Nici nu realizez, doar mă bucur de ceea ce trăiesc. A fost un an greu şi acum să înceapă sărbătoarea. Ne bucurăm că i-am putut face fericiţi pe aceşti fani frumoşi. Aveam 13 ani acum 9 ani când a luat FCSB titlul”, a spus Mihai Lixandru.

„E cel mai frumos vis pe care îl puteam îndeplini. Nu ne imaginam, nu ne dăm seama de ce am făcut. Simţeam asta de la începutul meciului, nu mă puteam concentra. Mă bucur că am făcut acest pas. Am dominat tot campionatul şi meritam să fim sus”, a spus şi Adrian Şut.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare