Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, reacţie spumoasă după triumful celor de la FCSB în Superligă: „Să dea Dumnezeu să plece! Eu îi duc la aeroport”

Mihai Pintilii, reacţie spumoasă după triumful celor de la FCSB în Superligă: „Să dea Dumnezeu să plece! Eu îi duc la aeroport”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a oferit prima reacţie după ce FCSB a câştigat primul titlu după 9 ani de aşteptare.

Ce a spus Mihai Pintilii după triumful din Superligă al celor de la FCSB

FCSB a trecut de Farul Constanţa, scor 2-1, şi a cucerit matematic titlul de campioană în Superliga României. Imediat după meci, Mihai Pintilii a venit la microfon şi a oferit primele declaraţii, spunând că s-ar bucura enorm ca mulţi fotbalişti de-ai săi să plece în străinătate.

„Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia. Vom vedea ce va fi. Urmează o vacanţa minunată şi apoi muncă din nou. Să dea Dumnezeu să plece mai mulţi jucători, eu m-aş bucura pentru ei, au luat campionatul, şi-au făcut treaba. Eu i-aş duce la aeroport! Este vorba despre viitorul lor şi atât.

Oamenii care n-au jucat fotbal o să discute tot timpul. Fotbalul din România nu mai este la un nivel extraordinar. Nu poţi pleca în campionate puternice de aici. Ei pleacă să-şi facă viitorul, iar la 35 de ani, când te laşi de fotbal, trebuie să ai ceva bani strânşi. Florinel Coman e deştept şi ştie asta.

Tavi Popescu o să facă diferenţa. Dacă florinel Coman va pleca, sunt sigur că Tavi Popescu va ieşi în evidenţă”, a declarat Mihai Pintilii după meciul cu Farul.

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare