Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă pentru un titular de la Farul! Gică Popescu a intervenit imediat şi i-a cerut un jucător de la FCSB la schimb

Gigi Becali, ofertă pentru un titular de la Farul! Gică Popescu a intervenit imediat şi i-a cerut un jucător de la FCSB la schimb

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că a fost interesat de Mihai Popescu, fundaşul celor de la Farul Constanţa, dar cererea „marinarilor” nu l-a impresionat pe finanţator.

Gigi Becali, ofertă pentru titularul lui Gică Hagi de la Farul Constanţa

Patronul de la FCSB a vrut să-i ofere 300.000 de euro lui Gică Hagi pentru transferul lui Mihai Popescu, dar „marinarii” au alte pretenţii: 400.000 de euro + cedarea lui Denis la schimb. Gigi Becali a respins imediat propunerea venită de la Constanţa, explicând că pretenţiile Farului sunt mult exagerate.

„Am vorbit de Mihai Popescu, am făcut ofertă de 300 de mii, iar Gică Popescu a cerut 400 de mii de euro plus Haruţ. Adică 1,1 milioane de euro în total, 400 de mii, plus Haruţ de 700 de mii de euro cât am dat eu pe el. Mie nu-mi convine să dau atâţia bani pe un jucător de 31 de ani”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce trebuie să facă Gigi Becali ca să o ducă pe FCSB în grupele Champions League: "Dacă îi iei, te strecori destul de bine" | EXCLUSIV

"Nu ştiu anul astă ce s-a schimbat, de ce anul ăsta a fost campionatul şi nu banii din cupele europene. Şi-au permis să nu mai ia din cupele europene şi au vrut să câştige campionatul.

Că ia bani mai mulţi în Champions League, mereu am spus că dacă eşti cap de serie şi ai noroc te strecori destul de bine. Nu mi se pare că Ferencvaros e nu ştiu ce, sau dacă o campioană a Poloniei e cine ştie ce, sau a Bulgariei.

Mi se pare că dacă iei ce zici, daca iei Alibec, Louis Munteanu... Sau dacă iei jucători de genul Baba Alhassan şi Luis Phelipe... nu te duci niciunde, dacă iei 5-6 jucători, 4-5 ca lumea, e altceva. Eu nu sunt de acord cu asta, că lotul a fost mic şi n-am avut de pe banca.. daca e corect aşa, fă şi la anul la fel. Nu înseamnă că e bine, asta nu a fost bine niciodată.

Ideea este că dacă iei jucători buni cred că poţi să speri la ceva, trebuie să fii cap de serie, din primul tur, iar apoi nu mai e şi poţi să pici mai complicat.", a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Sport Center.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfarul 

viewscnt
Articole similare